Esnek ekranlı Samsung Galaxy Round resmen tanıtıldı

Esnek ekranlı Samsung Galaxy Round resmen tanıtıldı


Samsung, yıllardır plastik tabanlı ekran teknolojileri üzerinde çalışıyor. Geçen sene Youm adıyla ilk resmi esnek çözümünü duyuran teknoloji üreticisi, son dönemde Güney Kore medyasının gündeminden düşmeyen kavisli bir ekrana sahip akıllı telefonunu resmen tanıttı. Galaxy Note 3'ün S Pen özelliklerinden yoksun versiyonu olarak nitelendirilebilecek Galaxy Round, bugün yayımlanan basın açıklaması sayesinde plastik ekranlı ilk telefon ünvanını ele geçirmiş oldu.

5.7 inç büyüklüğünde Full HD Super AMOLED esnek ekranla donatılan Galaxy serisinin yeni üyesi, Galaxy Note 3 ile aynı tasarım dilini benimsiyor. Suni deri kaplı arka kapak, 2.3 GHz hızında dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 800 çipset, 3GB RAM, 13 MP kamera, Android 4,3 Jelly Bean işletim sistemi, Touchwiz Bounce UX kullanıcı arayüzü ve 2.800 mAh pille donatılan geniş ekranlı telefon, sadece 7,9 milimetre kalınlığında ve 154 gram ağırlığında dizayn edilmiş.

Galaxy Round'a özel olarak geliştirilen yeni kullanıcı arayüzü, cihazın kavisli ekranından en iyi şekilde faydalanabilmeyi mümkün kılacak. Müzik dinlerken ekranın sağ veya sol tarafına doğru bastırarak şarkılar arası geçiş yapabilir, cihazın bir tarafına bastırıp aygıtın durum bilgilerine göz atabilir, Multi Windows fonksiyonuyla 5.7 inçlik ekrandan en iyi şekilde faydalanabilir ve tek elle kontrol için istediğiniz büyüklükte bir arayüz penceresi oluşturabilirsiniz.Samsung Galaxy Round

Kavisli yapısının getirdiği ergonomik tasarım avantajı sayesinde diğer telefonlara kıyasla elde çok daha kolay tutulabilen Galaxy Round, 10 Ekim 'de Samsung'un anavatanında piyasaya sürülecek. Türkiye ve diğer ülkelere yönelik bir çözümün geliştirilip geliştirilmeyeceği bilinmiyor. Ancak 4G LTE-Advanced destekli bu aygıtın Güney Kore'de 1000 doların üzerinde bir fiyatla tüketicilerin beğenisine sunulacağı ilan edildi. Uluslararası Galaxy Round sürümüne dair daha fazla detay için bizi takip etmeye devam edin.

Samsung SM-G910S Galaxy Round'un resmi görüntülerine aşağından ulaşabilirsiniz.

Samsung Galaxy Round ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız





Yazar: Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 9.10.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler