En iyi 10 Nokia N8 uygulaması

En iyi 10 Nokia N8 uygulaması

N8 satışlarında 4 milyon rakamına ulaşan Nokia, uygulama mağazası Ovi Store’da yer alan program ve oyunlarla da telefonların özelliklerini genişletiyor. Sizler için seçilen 10 Nokia N8 uygulamasını aşağıda görebilirsiniz. Uygulamalara, Ovi Mağaza’da arama kutusuna yazarak ulaşabilirsiniz.

  • Fring
    Fring uygulaması sayesinde, bu uygulamanın yüklü olduğu cihazları wi-fi ağı üzerinden ücretsiz olarak sesli ve görüntülü arayabilirsiniz. Aynı zamanda MSN, Gtalk ve Yahoo hesaplarınızdaki kişilerle de yazılı olarak görüşebilirsiniz. Programın diğer özellikleri arasında dosya paylaşımı da mevcut. İsterseniz kredi satın alarak uygulamanın yüklü olmadığı telefonları da arayabilirsiniz.

  • Converter
    Uzunluk, Ağırlık, Sıcaklık, Hacim ve daha bir çok birimi çevirebilen Counter uygulaması, günlük hayatta çok işinize yarayacak.

  • Up Code ve Tag Reader
    Bu iki program sayesinde gazete, dergi ve ilanlarda yer alan mobil etiketleri okuyabilir, etiketlerin içeriğine ulaşabilirsiniz.

  • Panorama
    Panorama programı sayesinde, 360 derece panoramik fotoğraflar çekebilirsiniz. Fotoğrafları otomatik olarak birleştiren yazılım, aynı zamanda kamerayı nasıl tutmanız gerektiği konusunda da sizi yönlendiriyor. Panoramik fotoğraf çekmek için kamera tuşuna bir kez bastıktan sonra telefonu, programın yönlendirdiği şekilde çevirmeniz yeterli. Diğer fotoğraflar otomatik olarak çekiliyor.

  • NFS Shift
    Need For Speed Shift oyunu Ovi Mağazadaki eğlenceli araba yarışlarından biri. Otomatik olarak hızlanan aracınızı, telefonunuzu sağa ve sola çevirerek hareket ettirebilirsiniz. Fren yapmak için ise ekrana dokunmanız gerekiyor.

  • Roller Coaster
    Lunapark oyunu etkileyici görsellere sahip eğlenceli bir oyun. Rollercoastera binen kişiyi sağa sola hareket ettirip puan toplamaya çalışıyorsunuz.

  • Labyrinth Lite
    Metal toplu deliklere düşürmemek için hareket algılayıcı ile oynanılan eğlenceli bir oyun.

  • Angry Birds
    Dünyanın en çok oynanılan oyunu Angry Bird Nokia telefonlar için de mevcut. Ücretsiz sürümünde eğlenceli 6 bölüme sahip oyunda size gösterilen hedefleri kuşlarla vurmaya çalışıyorsunuz.

  • BlackBoard
    Kara tahta uygulamasında, parmağınızı bir tebeşir olarak kullanıp, tahtaya istediğiniz şekilleri çizebiliyor ve bu çizdiğiniz şeyleri ekran görüntüsü yapabiliyorsunuz.

  • VoMo
    Symbian telefonlar için ses değiştirme programı olan VoMo sayesinde kendi sesinizi, kadın, erkek, çocuk seslerine çevirebiliyorsunuz. Bunun dışında değişik ses efektleri de bulunuyor.



Eklenme tarihi: 2.01.2011
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler