Ekransız cep telefonu üretildi

Ekransız cep telefonu üretildi

Sanyo, Willcom ile ortak çalışması sonucu çok basit hatlara sahip bir cep telefonu üretti. Hafızayı genişletmek ve daha çok konuşma süresi sağlamak uğruna günümüz cep telefonlarının vazgeçilmez özellikleri arasında sayılan kamera, Bluetooth ve hatta ekrandan bile vazgeçilen bu ilginç telefonun öncelikle Japonya'da kullanılmak üzere tasarlandığı bildirildi.

Ekransız cep telefonu üretildiTelefonda ekran yerine sadece rakamlar ve gelen-giden aramaları cevaplayabilmek için tuşlar mevcut. Bu sıra dışı telefonun en önemli özellikleri ise, her yerden kolaylıkla temin edebileceğiniz AA tipi pillerle çalışması ve renkli ekran, kamera gibi enerji harcayan özelliklerden vazgeçildiği için tek bir pil ile 5 saatlik bir konuşma ve 8 günlük bir bekleme süresi sağlaması.

Mobilize Bilgi
Karşılaştırma Asistanı: Sitemizde bulunan telefonları kendi aralarında fiyatlarını ve özelliklerini karşılaştırabilirsiniz. Bu özelliği kullanmak için, "Karşılaştırma" sayfasından, karşılaştırma yapmak istediğiniz telefonun markasını ve modelini seçip "Listeye Ekle" tuşuna basınız. Aynı yöntemle 10 modele kadar telefon ekleyebilir ve karşılaştırabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 30.08.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler