Eczane Android uygulaması ile en yakın eczane nerede öğrenin

Eczane Android uygulaması ile en yakın eczane nerede öğrenin

Birçok insanın en önemli problemlerinden biri de acil bir ihtiyaç anında çevresinde en yakın eczanenin nerede olduğunu öğrenmektir. Özellikle nöbetçi eczane problemi hemen hemen hepimizin başına gelmiştir.


Yine böyle bir sorunda artık akıllı telefonumuza yükleyeceğimiz Eczane uygulaması ile çözüm bulabiliyor. Uygulama konum bilgilerinizden yola çıkarak size en yakın eczane nerede, nöbetçi eczaneler hangileri gibi bilgileri harita üzerinden göstererek, isterseniz yol tarifi gibi bilgeleri ekleyerek gösterebiliyor. Uygulama bilgileri dışarıdan aldığı için bazen sorunlar çıksa da size verilen bilgiler arasında eczanelerin telefon numarası da olduğu için gitmeden önce arayarak teyit etmeniz konusunda da uygulama sizi uyarıyor.

Uygulama şimdilik bazı iller tarafından destekleniyor fakat uygulamanın yapımcısı iMobileCode ileride çok daha fazla ilin destekleneceği sözünü de veriyor. Uygulamanın desteklediği iller şimdilik Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Bursa, Denizli, Edirne, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Mersin, Muğla, Samsun ve Tekirdağ. Uygulamayı siz de akıllı telefonunuza indirmek isterseniz aşağıdaki linkten yararlanarak hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 5.02.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler