E serisi telefonlar piyasayı tutuyor

E serisi telefonlar piyasayı tutuyor

Finlandiyalı mobil iletişim devi Nokia, pek çok farklı sektöre hitap eden ürün, çözüm ve fırsatlarıyla mobil yaşamı daha da kolaylaştırıyor. Nokia’nın özel fırsatlar sunduğu sektörler arasında finans da yer alıyor. Profesyonellere yönelik kurumsal cihazlar ve çözümler sunan Nokia Eseries, finans piyasalarını mobil ortamda gerçek zamanlı izlemeyi ve mobil cihazlar üzerinden işlem yapmayı sağlayan Matriks Mobile uygulamasıyla finans dünyasını cebe getiriyor.Nokia E65

15 Kasım - 15 Şubat 2008 tarihleri arasında Nokia E50, E61i, E65, E90 ya da yeni çıkacak bir başka Nokia Eseries cihaz satın alan herkes, Matriks Mobile Professional programını 3 ay ücretsiz kullanabiliyor. Matriks Mobile Professional uygulamasında, finans haberlerinden İMKB’ye, dünya borsalarından tahvil ve hisse senetlerine kadar pek çok konuda içerik sunuluyor. Bu içeriklerden yararlanabilmek için, sadece Nokia Eseries cihazları üzerinden erişilebilecek özel bir WAP sitesi sayesinde, ilgili programın cihaza yüklenmesi yeterli oluyor. Böylece, piyasa değeri aylık 49 YTL olan Matriks Mobile Professional uygulamasından 3 ay boyunca ücretsiz olarak yararlanılabiliyor.

Nokia E65 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.

İş telefonu kategorisindeki tüm telefonları görmek için tıklayınız.

Mobilize Bilgi
Listeye Ekle: Sitemizdeki cep telefonlarını incelerken, istediğiniz telefonları “Listeye Ekle” tuşuyla seçebilir, seçtiğiniz bu telefonları kendi aralarında karşılaştırabilirsiniz. Mobiletişim size bir çok sanal mağazalardaki fiyat bilgilerini de sunmaktadır.



Eklenme tarihi: 18.11.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler