E-postalar mobil cihazlardan okunuyor

E-postalar mobil cihazlardan okunuyor

Gönderilen e-postaların yüzde 35'i mobil cihazlardan okunuyor. Dünyada e-posta gönderimi alanında öncü bir kurum olarak Apsis de bu konuya yönelik önemli çalışmalar gerçekleştiriyor. Geliştirdiğimiz çözümler, e-posta kampanyalarının etkisini yükselten, verimliliğini artıran sonuçlar üretiyor.

Mobil kullanıcılar bir maili okumak için ortalama 6 saniye harcıyor. Desktop ya da laptoplarda açılan maillerin ortalama okunma süresi ise bunun iki katına eşit. Bu bilgiden yola çıkarak, mobil kullanıcıyı kazanmak için mesajınızı çok net ve hızla anlaşılır şekilde vermek zorundasınız. Biz de Apsis olarak yeni geliştirdiğimiz ürünlerle müşterilerimize bu avantajı sunuyor, kampanyalarının etkinliğini yükseltiyoruz.

Apsis Pro çözümü içinde sunulan bir özellik olan Mobile Headline (Mobil Manşet) sayesinde, e-posta kampanyalarının normal versiyonlarının yanı sıra mobile tam uyumlu farklı versiyonları da otomatik olarak hazırlanıyor. Eğer e-posta bir mobil cihazda açılırsa, mobile uyumlu olan versiyon görüntüleniyor. Bu versiyon genellikle belirgin bir mesaj içeren ve e-postanın görüntülendiği mobil işletim sistemine otomatik optimize olan bir görselden oluşuyor.

Görsele tıklayan mobil kullanıcılara yönelik aksiyon, e-posta kampanyasını hazırlarken belirlenebiliyor. Görsele tıklayanlar bir web sitesine yönlendirilebiliyor, e-posta göndermeleri ya da otomatik olarak bir telefon numarasını aramaları sağlanabiliyor. Mobile kullanıcıyı doğrudan harekete geçirecek şekilde bir gönderim yapılmasına olanak veren Mobile Headline alanında benzersiz özelliklere sahip bulunuyor. Örneğin, bir e-ticaret veya tele-pazarlama şirketi gönderdiği e-bültende birçok ürüne yer verebiliyor ama e-bülteni mobil cihazlarda açacak kullanıcılara tek bir ürün gösterilmesini sağlayabiliyor. Böylece kampanyanın etkinliği artıyor



Eklenme tarihi: 28.10.2012

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler