Dinleyin, bedava kontör kazanın

Dinleyin, bedava kontör kazanın

“TonlaKazan” mobil reklam platformunu lanse eden Turkcell, reklam alanında dünyada bir ilke imza attı. Turkcell müşterileri TonlaKazan’la, ÇalarkenDinlet’lerini reklam müziklerinden oluşturarak, kendilerini arayanlara dinlettikleri oranda kontör ve dakika kazanıyorlar. İlk lansman süresince TonlaKazan’a sınırlı sayıda üye kaydedilecek.
Alcatel Mandarina Duck
Reklam alanında bir ilk
Turkcell Katma Değerli Servislerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cenk Serdar, TonlaKazan’la ilgili olarak; “Mobil reklam alanında bir ilke imza atmanın gururunu yaşıyoruz. TonlaKazan servisiyle sadece yeni bir reklam platformu değil, reklamcılık dünyasına yeni kavramlar da getirmiş oluyoruz. Servisi Akbank, Coca-Cola, Digiturk, Garanti Bankası, gnçtrkcll, Kraft, Nestle, Nivea, P&G, ve Unilever gibi önemli markalarla lanse ettik” dedi.

Sınırlı üye alınacak
TonlaKazan’a Web, WAP ve SMS yoluyla üye olunabiliyor. Üyeler, TonlaKazan platformundaki farklı reklam müziklerinden beğendiklerini kendilerine ÇalarkenDinlet içeriği olarak seçip çevrelerine dinletecekleri reklamı belirliyorlar. TonlaKazan, Turkcell’e fikir ve yenilikçi ürünler sağlayan iş ortağı “4play Digital Workshop” firmasıyla beraber geliştirildi.

Mobilize Bilgi
Karşılaştırma Asistanı: Sitemizde bulunan telefonları kendi aralarında fiyatlarını ve özelliklerini karşılaştırabilirsiniz. Bu özelliği kullanmak için, "Karşılaştırma" sayfasından, karşılaştırma yapmak istediğiniz telefonun markasını ve modelini seçip "Listeye Ekle" tuşuna basınız. Aynı yöntemle 10 modele kadar telefon ekleyebilir ve karşılaştırabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 12.05.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler