Deus Ex: The Fall, iOS için satışa sunuldu

Deus Ex: The Fall, iOS için satışa sunuldu


Square Enix, son dönemin en iddialı mobil oyunu Deus Ex: The Fall'ın iOS versiyonunu daha önce önce açıkladığı çıkış tarihinden bir gün önce resmen satışa sundu. James Swallow'un Deus Ex: Icarus Effect adlı romanının devamı niteliğindeki bilim-kurgu oyunu, mobil sektörün büyük bütçeli nadir yapımlarından biri. PC ve konsol platformlarında saygın bir yere sahip Deus Ex serisinin ilk mobil oyunu olan The Fall, uzak doğulu dağıtımcının Deus Ex: Human Evolution yapımını geliştiren Eidos-Montreal ve N-Fusion stüdyolarıyla ortak çalışması sonucu ortaya çıktı.

Ben Saxon adında bir paralı askerin yönlendirileceği Deus Ex: The Fall, serinin diğer dağıtımlarına benzer şekilde TPS türünü benimsiyor ve çeşitli eylemleri bünyesinde barındıran kendine özgü bir oynanış deneyimi vaat ediyor. Dokunmatik ekrana uygun bir kontrol sisteminin entegre edildiği oyunun hikayesinin 6 saatte tamamlanabileceği bildiriliyor. Rakip yapımlarına aksine hikaye derinliğinden yoksun olmayan Deus Ex: The Fall, şuan için yalnızca iOS platformunu destekliyor. Android sürümünün ise yıl sonuna kadar satışa çıkması bekleniyor.

iPhone 4S, iPhone 5, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad mini ve iPod Touch 5 cihazlarıyla uyumlu Deus Ex: The Fall, aygıtınızın hafızasında 800 MB - 1.6 GB'ye arası bir yer kaplayacak. 12.99 TL fiyat etiketli oyunu Apple App Store'den satın alabilirsiniz. Oyunun çıkış videosu aşağıdadır.



Yazar: Bilal Akgündüz

Dikkat: Deus Ex: The Fall oyunu içeridiği şiddet ögeleri sebebiyle 17 yaş ve üstü mobil cihaz sahipleri için tavsiye edilmektedir!


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 11.07.2013
Kaynak: http://www.deusex.com/thefall

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler