Depremzedelere ücretsiz iletişim

Depremzedelere ücretsiz iletişim

Vodafone, deprem bölgesindeki tüm abonelerine 9 Mart 2010 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, 1 hafta boyunca her yöne ücretsiz konuşma süresi sağladı. Ayrıca kontörlü hat abonelerinin hatlarına da 100 kontör yüklenmiştir. Telefon çekmeyen köylere ise Vodafone hatlı cep telefonları ulaştırılarak, mağdurların yakınları ile ücretsiz konuşması sağlanmaktadır.

Teknik aksama yok
Felaket sonrası bölgede kesintisiz iletişim sağlayan Vodafone Türkiye, iletişim ihtiyaçlarında görülebilecek olası artışı karşılamak üzere mobil baz istasyonlarının da bölgeye naklini gerçekleştirmiştir.

Vodafone tüm imkanları ile çalışıyor
Konuyla ilgili açıklama yapan Vodafone Türkiye Kurumsal İlişkilerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hasan Süel "Vodafone Türkiye olarak Elazığ'da meydana gelen depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, yakınlarını kaybedenlere başsağlığı ve ailelerine sabır diliyoruz. Vodafone olarak deprem mağdurlarının yanında olduğumuzu belirtmek isteriz ve bu konuda somut bir adım atarak kesintisiz hizmet sağlamak üzere tüm olanaklarımızı seferber etmiş bulunuyoruz.



Eklenme tarihi: 10.03.2010
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler