Depremzedelere her yöne 300 dk.

Depremzedelere her yöne 300 dk.

Avea deprem bölgesindeki abonelerine 300 dakikalık her yöne ücretsiz konuşma süresi hediye etti ve bölgedeki iletişimin kesintisiz sürdürülebilmesi için de yaklaşık 30 kişilik teknik personel ve ekipmanla deprem bölgesindeki çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Mobil İstasyonlar kuruldu
Bölgeye 2 mühendis ve teknisyenlerden oluşan 30 kişilik teknik personel gönderen Avea, Malatya'dan gönderdiği mobil istasyonları Kovancılar - Okcular Köyü'ne ve Kovancılar Hastanesi'ne konuşlandırdı. Avea ayrıca kapasite artırımı için de deprem bölgesine teknik donanım sağlarken, bölgeye mobil istasyonlar ve jenaratörlerle de destek veriliyor.

İletişimde kesinti yok
Avea Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hakan Kaplan, Elazığ depreminde yaşananlardan duyduğu üzüntüyü dile getirerek, depremde hayatını kaybedenler için başsağlığı, yaralılar geçmiş olsun dileğinde bulundu. Kaplan, "Avea olarak ülkemizde ve dünyada yaşanan deprem, sel gibi doğal felaket anlarında müşterilerimizin yardımına koşmayı temel sorumluluklarımızdan biri olarak görüyoruz. Bu bilinçle tüm kaynaklarımızı seferber ederek zarar gören vatandaşlarımızın zararlarını hafifletmeye çalışıyoruz" dedi.



Eklenme tarihi: 10.03.2010
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler