Yeni nesil DAB+ radyo desteğine sahip ilk telefon LG Stylus 2 oldu

Yeni nesil DAB+ radyo desteğine sahip ilk telefon LG Stylus 2 oldu

Yaklaşık bir ay önce MWC 2016 öncesi resmi duyurusu gerçekleştirilen LG'nin stylus kalemli yeni telefonu LG Stylus 2, bugün dünyanın en büyük radyo konferansı Radiodays Avrupa 2016'da bir kez daha tanıtıldı. Bu sefer orta segment sıradan bir cihazdan daha öte, dünyanın ilk DAB+ radyo desteğine sahip telefonu olarak katılımcıların beğenisine sunuldu.

Şimdiden 40 ülkede 500 milyon kullanıcıya ulaşan DAB+, FM radyo teknolojisinin yerini alacak yeni nesil radyo yayın tekniği olarak nitelendiriliyor. Yüksek kalitede ses alışverişini mümkün kılan ve selef teknolojilere kıyasla epeyi yüksek veri tüketimine ihtiyaç duyan DAB+, halihazırda mobil veri üzerinden çalışan radyo uygulamalarının yaptığını tamamen ücretsiz sunmayı vaat ediyor.

Sahip olduğu 1W hoparlör ve 3000 mAh pille müzik konusunda kullanıcısına tatmin edici bir performans sunması beklenen Stylus 2, ilk olarak Almanya, Avustralya, Belçika, Hollanda, İngiltere, İtalya ve Norveç'te tüketiciyle buluşacak.

LG Stylus 2, 5,7 inç HD IPS LCD ekran, 1,2 GHz dört çekirdekli işlemci, 1,5 GB RAM, 13 MP arka, 8 MP ön kamera, Android 6.0 Marshmallow ve 4G LTE desteğini beraberinde getiriyor. Ay sonuna kadar dijital kalem özelliklerine sahip cihazın piyasaya sürülmüş olması bekleniyor.



Eklenme tarihi: 14.03.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler