Çok konuşulacak bir şey yaptık

Çok konuşulacak bir şey yaptık

14 Şubat 2008 tarihinde, Mobiletişim’in 2. yılını kutlarken, sizlere çok yakında güzel sürprizler hazırladığımızı söylemiştik. İşte o güzel sürprizlerden ilki Mobiletişim Forum. Mobiletişim Forum’da, tüm cep telefonları ile ilgili düşüncelerinizi ve değerlendirmelerinizi diğer kullanıcılarla paylaşabilir, anketler düzenleyebilir ve operatör kampanyaları hakkında detaylı bilgiler alabilirsiniz.

Haberler yeniden yorumlanıyor
Mobiletişim’de yayınlanan haberlere artık yorum yazabileceksiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey Mobiletişim’e üye olmak ve Forum’da adı geçen başlığın altına haber hakkındaki düşüncelerinizi yazmak. Tüm telefon markaları ve modellerinin paylaşıma sunulduğu forumda, çift SIM kart çalıştırabilen telefonlar içinde özel bir bölüm bulunmakta.

Arızalarınızı çözüyoruz
Artık telefonunuz ile ilgili yaşadığınız teknik problemleri Mobiletişim Forum’da yer alan “Cebimde bir şey var” başlığı altında diğer ziyaretçilerle paylaşabilir ve probleminize en kısa sürede çözüm bulabilirsiniz. Televizyonda izlerken beğendiğiniz reklamları da artık Mobiletişim Forum’da paylaşabilir ve yorumlarınızı yazabilirsiniz.


Nasıl üye olacağım?
Eğer daha önceden Mobiletişim üyeliğiniz varsa tekrar üye olmanız gerek yoktur. Kullanıcı adınız ve şifrenizle Mobiletişim Forum’a giriş yapabilirsiniz. Yeni üye olmak için Mobiletişim Üyeliği bağlantısına tıklayarak kuralları okuyun ve sayfanın altında yer alan Kabul tuşuna basıp bilgilerinizi girin. İşte bu kadar basit.



Eklenme tarihi: 3.05.2008
Kaynak: Mobiletişim | Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler