Çocuklarınız için eğlenceli üç Apple iOS oyunu

Çocuklarınız için eğlenceli üç Apple iOS oyunu

Teknoloji geliştikçe çocuklarımızın da eğlence anlayışı değişirken, buna bağlı olarak ebeveynlerin daha dikkatli olması gerekiyor. Özellikle tablet bilgisayarlar ile girilen iletişim, akıllı telefonların kullanımı ve oyunlardaki şiddet unsurlarının dikkatli bir şekilde denetlenmesi gerekiyor.

Oyun oynamaya çok seven çocuklarımız için kısa kısa 3 tane oyun tanıtacağız size.

Lego Creationary


Bu oyunda ekranda beliren sanal zarı atarak, şansınıza çıkan kategorideki şekillerden hangisinin o anda yapıldığını tahmin etmeye çalışıyorsunuz. Tabii ki oyunda ilerledikçe yapılan şekilleri tahmin etmek daha zor olmaya başlıyor ama çocuğunuzun eğlenmesi için güzel bir seçenek olabilir. Bu adresten uygulama hakkında daha fazla bilgi edinebilir ve indirebilirsiniz.

First Words Animals


Bu uygulamamız, yabancı bir dil öğrenmenin önemli olduğu günümüzde, çocuğunuzun hem eğlenebileceği hem de kendini geliştirebileceği İngilizce kelime oyunu. Ekranda çıkan hayvanların isimlerini bilmeye çalışırken yaramazlık yapmaya da vakit bulamayacak. Uygulamayı bu adresten satın alabilirsiniz.

Montessori Numbers


Montessori methodu ile çocuklarınıza saymayı öğreten bu uygulama 1’den 1000’e kadar sayıları Montessori materyallerini kullanarak matematiği eğlenceli hale getiriyor. Seviyesini istediğini gibi ayarlayabiliyor ve bu seviyeye bağlı olarak oyunu oynatabiliyorsunuz. Doğru yapılan her alıştırmanın sonunda materyallerle oynanmasını sağlayan bölüm ise gerçekten çok zevkli. Oyunun tek eksik tarafı ise Türkçe olmaması. Oyunu bu adresten indirebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 26.11.2012

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler