Circle uygulaması ile etrafınızda kim var öğrenin

Circle uygulaması ile etrafınızda kim var öğrenin

Günümüzde sosyallik kavramı teknoloji ile beraber bütün alanlarda farklı bir önem kazanırken, akıllı telefonlar için geliştirilen uygulamalar da buna kolaylık sağlayacak şekilde gelişiyor.

Circle uygulaması da aynı mantıkla çalışarak, etrafınızda size yakın insanlarla sohbet etmenizi sağlıyor. Ülkemizde henüz çok yaygın kullanılmasa da, uygulama GPS sayesinde yerinizi belirleyerek size yakın kişileri listeliyor. Aynı zamanda ilgi alanlarınızı seçerek de listelenecek kişileri filtreleyebiliyorsunuz. Böylece ortak ilgi alanlarınız olan kişilerle sohbet edebiliyorsunuz.


Uygulama çok sadece ve anlaşılır bir yapıya sahip. Facebook arkadaşlarınız ayrı görüntülenirken, ilgi alanlarına göre listelenen kişiler farklı bir listede gösteriliyor. Uygulamada sizin profilinizi ziyaret eden kişiler de size bildirim olarak geliyor.


Yalnız başınıza dolaşırken ilgi alanınızla ortak birini bularak onla sohbet etme fikri gerçekten kulağa hoş geliyor. Bu tarz uygulamalar daha önce de mevcuttu fakat başarı oranı genelde kullanıcı sayısı ile doğru orantılı olduğu için Circle’a biraz daha zaman vermek gerekiyor. Siz de bu sadece ama kullanışlı uygulamayı kullanmak isterseniz Android işletim sistemi için buraya, iOS için de buraya tıklayarak indirebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 3.01.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler