Çinliler çıldırdı, siz durdurun

Çinliler çıldırdı, siz durdurun

Türkiye’de çift SIM kartlı telefon pazarı sürekli gelişiyor. Küçük imkanlara sahip her firma, Çin’de kendilerine özel logolu bir çift SIM kart çalıştırabilme teknolojisine sahip telefon üreterek Türkiye’de rahatça satışa sunabiliyor. Bu işi resmi olarak yapan 15’den fazla firma bulunuyor. Bunun yanında Nokia, Samsung ve Sony Ericsson modellerinin kopyalarını üreterek piyasaya kaçak yollardan sunan kişiler veya kurumlarda bulunuyor.

Nokia N73Kopyaları daha üstün özelliklerde
Bugüne kadar bir çok telefon modelinin kopyaları üretildi. Son bir senedir üretilen kopya cep telefonları dikkatle incelendiğinde tasarımda ve özelliklerde oynamalar yapıldığı görülüyor. Eğer Nokia N73 modelini kullanıyorsanız “Telefonumda Wireless özelliği olsaydı.” Demişsinizdir. Nokia N95
kullanıyorsanız telefonunuzun dokunmatik ekrana sahip olmasını da istemişsinizdir. İşte kopya cihaz üreten Çinli firmalar artık kullanıcıların bu yorumlarını dikkate alarak cihazlarını bu özelliklere sahip üretiyorlar. Nokia N73 modelinin kopyasında Wireless özelliği ve dokunmatik ekran bulunuyor. Aynı zamanda Nokia N95
modelinin de dokunmatik ekranlı modeli var. Son günlerde bu modellerin çift SIM kart çalıştırabilme teknolojisine sahip olanları da ülkemize geldi.

Mobilize Bilgi
Stok Alarmı: Mobiletişim Stok Alarmı size, ülkemizde henüz satışa sunulmamış telefonların fiyat bilgilerini, satışa sunulduğu anda haber verir. Her telefonun kendi tanıtım sayfasında bulunan “Satışa sunulunca haber ver” bağlantısındaki formu doldurarak, telefonların satış fiyatlarını ve piyasaya çıkış tarihlerini öğrenebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 1.02.2008
Kaynak: Mobiletişim | Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler