Çift SIM kartta 8 MP kamera

Çift SIM kartta 8 MP kamera

Özellikleri ile diğer telefonlardan çok üstün olan çift SIM kartlı telefonlar Sony Ericsson, Samsung ve Nokia’nın 8 MP kamera dalgasına ayak uydurdu. Artık 8 MP kameraya sahip çift SIM kart çalıştırabilen telefonlar mevcut. Çin’de satılan X908 isimli telefon, diğer özellikleri ile birlikte kullanıcıları tekrar düşünmeye zorlayacak.

Çift_SIM_kartlı_8MP_Cep_Telefonu


3X optik yakınlaştırma
Çin malı X908 modelinde çift SIM kart desteği bulunuyor. TV çıkışı bulanan telefon ile resimlerinizi ve videolarını televizyonunuzdan izleyebiliyorsunuz. 8 MP kamerasının aynı zamanda 3X optik yakınlaştırması bulunuyor. Ön yüzünde 2 MP kamera bulunan X908 ile diğer çift SIM karlı telefonlarda olduğu gibi görüntülü görüşme yapılamıyor. Telefonun özel anteni sayesinde televizyon yayınlarını ücretsiz izleyebiliyorsunuz. X908’in aynı zamanda radyosu ve dokunmatik ekranı da bulunuyor.

Çift_SIM_kartlı_8MP_Cep_Telefonu-2


Nintendo oyunları cepte
NES emilatörü sayesinde Nintendo oyunlarını oynayabiliyorsunuz. 140 gram ağırlığındaki telefon çok yakında Avrupa’da satışa sunulacak. Telefonun 8 MP kamerası konusunda farklı söylentiler var. Çin malı telefonların bu teknolojiye ulaşamayacaklarını söylüyorlar. Bazıları da hem ucuz hem de küçük boyutlara sahip bu telefonların dokunmatik ekran, GPS, Wireless gibi bir çok üstün özelliğe sahip olduğunu ve 8 MP kamera da olabileceğini düşünüyor.



Eklenme tarihi: 29.07.2008
Kaynak: Mobiletişim | Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler