Çift SIM kartlı telefonlar bitti

Çift SIM kartlı telefonlar bitti

Cep telefonlarında kullandığımız, telefonların operatörlerin kurduğu iletişim altyapısına bağlanmasını ve görüşmelerimizin gerçekleşmesini sağlayan SIM kart, geliştirilen yeni bir teknoloji sayesinde telefonlarda kullanılacak. Yeni SIM kartlar iki farklı operatörün sayısal kimliklerini barındıracak ve iki operatörden de iletişim sağlayabilecek.Anycool DS66

Çift SIM kart telefon kullanmaya son
Bu durumda iki veya daha fazla hatta sahip olan aboneler, çift SIM kart çalıştırabilme teknolojisine sahip yeni bir telefon almak yerine, iki SIM kartı aynı anda barındıran yeni SIM kartları kullanacaklar. Yeni sistemin devreye girmesi için her operatörün ortak bir anlaşma sağlaması gerekiyor. Anlaşma sağlandığı taktirde iki veya daha fazla SIM kartı olanlar yeni telefon almaktan kurtulacak. Hatlar aynı telefonlarda olduğu gibi sürekli açık olacak ve ikisinden de görüşme yapılabilecek.

Mobilize Bilgi
Telefon Seçme Asistanı: Asistan sayesinde size uygun olan telefonu, piyasada bulunan yüzlerce telefon arasından, seçtiğiniz özellikler ve belirlediğiniz fiyat aralığına göre kolay ve çok hızlı bulabilirsiniz. Size önerilen telefonları “Listeye Ekle” tuşuyla seçip, bu telefonların özelliklerini kendi aralarında karşılaştırabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 23.01.2008
Kaynak: Mobiletişim | Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler