Çift SIM destekli ilk iPhone resmen doğrulandı

Çift SIM destekli ilk iPhone resmen doğrulandı

Bilhassa Asya ve Afrika gibi mobil abonelerin birden fazla operatöre ait hattan iletişim hizmeti aldığı bölgeler, günümüzde hemen her üreticiyi belli başlı telefonlarını çoklu SIM desteğiyle piyasaya sürmeye mecbur bırakıyor. Bu üreticiler arasına yakında Apple de katılmış olacak. Önceki gün yayımlanan iOS 12 beta güncellemesi, yeni iPhone'lerde çift SIM desteği bulunacağını resmen ortaya çıkardı.

Dün iOS 12 beta 5 sürümünün dağıtımını gerçekleştiren Apple, yeni yazılımın bazı bölümlerinde ikinci SIM kart ile alakalı ifadeler kullanmış. Geliştiricilerin gözünden kaçmayan bu ifadeler, 2018 model iPhone'lerden en az birinde çift SIM desteği bulunacağını resmen onaylamış oldu.

Teknoloji medyasına yansıyan son sızıntılar, Kaliforniyalı üreticinin üç yeni iPhone ile karşımıza çıkacağını gösteriyor. Biri 5,8 inçlik iPhone X'in yerini alacak olan cihazlardan diğer ikisi 6,5 inçlik iPhone X Plus ve 6,1 inç LCD ekranlı ucuz iPhone modeli olacak. Şimdilik bu üçlünün tamamında mı yoksa bir tanesinde mi çift SIM desteği bulunacağı kesinleşmiş değil. Eylülün ilk salı günü düzenlenecek etkinlikle bu sızıntı da açıklığa kavuşacak.



Eklenme tarihi: 31.07.2018

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler