CES 2013’de BlackBerry’den haber var

CES 2013’de BlackBerry’den haber var

Birçok firmanın yer aldığı ve yeni ürünleri sergilediği Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2013’de Kanadalı teknoloji devi RIM’den yeni haberler var. BlackBerry telefonlarının üreticisi RIM’ın üst düzey yöneticilerinden Frank Boulben fuarda verdiği demeçle RIM’in bu sene nasıl bir yol izleyeceğine de tanıtımdan önce ışık tuttu.


Tek bir segment yerine farklı kitlelere hitap edecek ürün çeşitliliğine önem verdiklerini söyleyen Boulben bu nedenle 2013 senesi içerisinde biri QWERT klavyeye sahip, beşi ise dokunmatik ekranlı altı akıllı telefon çıkartacaklarını belirtti.


Yönetici Boulben, BlackBerry 10 işletim sistemine de değinirken, akıllı telefonlar çıktığında işletim sisteminin mağazasında 70 bine uygulamanın hazır olacağını ve en iyi 600 uygulamayı birçok ülkenin pazarına sunmak için çalıştıklarını söyledi.

Rekabetin zor olduğu akıllı telefon pazarında hem isim olarak hem de kurumsal kullanıcıların gönlünde taht kurmuş RIM’in geçen sene yaşadıkları hayal kırıklıklarını yaşamamak için çok çalıştıkları ortada. Özellikle BlackBerry 10 işletim sisteminde iletişim, yazışma, mesajlaşma ve güvenlik konularına değinen Boulben demecinde de en çok bunlara değiniyor. Açıkça birçok uzman bu sene BlackBerry telefonlardan çok umutlu ama yine son kararı tabii ki biz kullanıcılar verecek. O yüzden herkes gibi bizde 30 Ocak’ta neler olacağını merakla bekliyoruz.



Eklenme tarihi: 10.01.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler