Cepten evlere EvTurkcell

Cepten evlere EvTurkcell

Ev telefonundan ev arama devri kapandı, EvTurkcell dönemi başladı. Hemen evinizden 8008'i arayın, evinizi cebinize tanıtın. Evinizdeyken, faturalı hattınızla cep telefonununuzdan sabit hatlarla en uygun fiyata konuşmaya başlayın. Faturalı bireysel kullanıcılar tüm vergiler dahil aylık 9,1 YTL sabit ücret karşılığında, yurtiçi sabit hatlarla dakika fiyatı 6,1 YKr’a konuşuyorlar.

Cepten evlere EvTurkcellHem Faturalılar hem de Hazır Kartlılar yararlanabiliyor
Haızr Kart aboneleri tek seferde 250 ve üzeri kontör yüklemede 1 ay boyunca cepten sabit hatlarla dakikası 1 kontöre konuşabiliyor. Ayrıca 20 Mayıs 2008'e kadar kontör yüklemeden de bu indirimden sadece kayıt olarak faydalanabilecekler. Ücretlendirme periyodu Hazır Kart hatlarda dakikada 1 kontör, faturalı hatlarda 6 saniyede birdir.

EvTurkcell’e nasıl kayıt olacağım?
EvTurkcell servisinden yararlanabilmek için indirimli konuşmak istediğiniz ev alanınızdan 8008'i arayarak abone olmanız yeterlidir. 8008'i aradığınızda abonelik yapmak için yönlendirmeleri takip edebilirsiniz. Abonelik onay mesajını aldıktan sonra, evinizden yurt içi sabit hatlara doğru başlattığınız aramalarda indirim anonsu duyacaksınız. İndirim anonsunu duyduğunuz her yurt içi sabit aramasında indirimli fiyat üzerinden ücretlendirileceksiniz. 8008 servisi arama yaptığınız yeri indirimli konuşma yeriniz olarak tanımladığı için, evinizden indirimli konuşabilmek için, 8008’i evinizdeyken aramanız gerekmektedir. Eğer başka bir yerden 8008’i ararsanız indirimli arama yapabileceğiniz yer orası olur.

Kampanya detayları neler?

  • EvTurkcell servisi Turkcell bireysel hat kullanıcıları için geçerlidir.
  • EvTurkcell servisi bir tarife değildir yani bu servise abone olmak için mevcut tarifenizi değiştirmenize gerek yoktur. Tarifeniz ne olursa olsun, EvTurkcell servisine abone olabilirsiniz.
  • Yurt içi sabit hatlarla en uygun fiyata konuşma söylemi faturalı hatlar için geçerli olup, karşılaştırma ana sabit hat operatörünün tarifeleri indirimsiz dakika fiyatları üzerinden yapılmıştır.
  • EvTurkcell indirimi sadece yurt içi sabit hatlara yapılan aramalarınızda geçerlidir.
  • 8008 numarası sadece Turkcell numarasından aranabilir.
  • 8008 servisini arama ücreti çağrı başına ön ödemeli hatlar için 2 kontör, faturalı hatlar için 1 SMS ücreti olan KDV dahil 19 YKR’dur.
  • Kampanyaya katılacak kişi sayısı toplam 2 milyon kişiyle sınırlıdır.
  • EvTurkcell servisi 31 Aralık 2008 tarihine kadar geçerlidir.

Ev olarak belirlediğim yerde indirimli konuştuğumu nasıl anlayacağım?
Eğer EvTurkcell servisine aboneliğiniz var ise, evinizden yurt içi sabit hatlara doğru yaptığınız her aramada “Evde Turkcell’le indirim” anonsunu duyacaksınız ve yurt içi sabit hatlarla indirimli konuşacaksınız.

Ev olarak belirlediğim alanda “Evde Turkcell’le İndirim” anonsunu duymazsam ne yapmalıyım?
Eğer evinizde indirimli konuşma anonsunu duyamıyorsunuz, evinizin bu anonsu duyamadığınız alanından 8008'i aramanız yeterlidir. Gerekli yönlendirmeler sesli yanıt sisteminde yapılacak ve indirim anonsunu duyamadığınız alan da indirimli konuşma alanınız içine eklenecektir.

Ev alanı olarak belirlediğim yeri istediğim zaman değiştirebilir miyim? Mesela taşındıysam indirimli alanımı nasıl değiştireceğim?
15 günde 1 kez ev alanı olarak belirlediğiniz yeri değiştirebilirsiniz. 15 günde birden daha sık yapmak isterseniz 8008'i aradığınızda sistem buna izin vermeyecektir. Evinizi değiştirdiğinizde, yeni evinizde yurt içi sabit hatlarla indirimli konuşmak için 8008'i aramanız yeterlidir. Gerekli yönlendirmeleri takip ederek yeni eviniz indirimli konuşma yeriniz olarak tanımlayabilirsiniz.

Faturalı hatlarda sabit ücret neden bu kadar fazla? Hazır Kartlar daha uygun fiyata mı yararlanıyor servisten?
Faturalı hatlarda sabit ücret yüksek iken, dakika fiyatı hazır karta göre çok daha uygun. Ayrıca talep ettiğimiz sabit ücret rakip operatörlerin sabit ücretinden daha düşüktür. Yani toplamda bakıldığında aslında hem faturalı hem de faturasız hatlar için son derece uygun bir servistir.



Eklenme tarihi: 5.04.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler