Cep telefonları Dell’leniyor

Cep telefonları Dell’leniyor

Dell, Windows Mobile platformu üzerinde çalışan akıllı telefon üretme hazırlığı yapıyor. Şirketin bu amaçla Foxconn Group ile birlikte çalışmalara başladı. Yeni telefonların 2008 yılı sonuna kadar tanıtılması bekleniyor. Gelişmekte olan akıllı telefon pazarı için Dell’in bu kararı doğru bir stratejinin ürünü olarak değerlendiriliyor. Sektöre bakıldığında PDA ve el bilgisayarı satışlarının her geçen yılda satışlarının arttığı gözleniyor.
Cep telefonları Dell’leniyor
Başarı için alternatif ürün gerekiyor
Dell'in rekabet içinde bulunduğu Apple, HP ve Toshiba, gerek akıllı telefon gerekse de PDA gibi ürünler ile uzun zamandır pazarda ürünleri ile yer almaktalar. Dell, bu durumda avantaj sağlayabilmesi için teknolojik özellikleri üstün, tasarımı güzel ve kullanışlı telefonlar üretmesi gerekiyor. Çünkü artık PDA kullanıcıları da büyük boyutlu ve çok kalın cihazlardan sıkılmış durumdalar.

Mobilize Bilgi
Telefon Seçme Asistanı: Asistan sayesinde size uygun olan telefonu, piyasada bulunan yüzlerce telefon arasından, seçtiğiniz özellikler ve belirlediğiniz fiyat aralığına göre kolay ve çok hızlı bulabilirsiniz. Size önerilen telefonları “Listeye Ekle” tuşuyla seçip, bu telefonların özelliklerini kendi aralarında karşılaştırabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 26.03.2008
Kaynak: Mobiletişim | Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler