Cellocanlar bilgisayara çıkıyor

Cellocanlar bilgisayara çıkıyor

Mobilite, hareket halindeyken de işimizi ve özel hayatımızı özgürce yönetebilmemiz anlamına geliyor. Mobilite sağlamak üzere geliştirilen cihazlar arasında, dizüstü bilgisayarlar da önemli bir yer tutuyor. İnternet bağlantısı seçeneklerinin de gelişmesiyle, dizüstü bilgisayarlar bizi tam anlamıyla “mobil” hale getiriyor. “Bilgisayarın Hayatındır!” diyerek, mobiliteyi yaşamın her alanına taşıyan HP, kısa süre sonra piyasaya çıkacak dizüstü bilgisayarlarıyla, kullanıcıları her an ve her yerden dünyaya bağlamaya hazırlanıyor.

Samsung G800İnternet için SIM kart yeterli
HP ve Turkcell işbirliğiyle, HP’nin bazı yeni dizüstü bilgisayarlarında entegre Turkcell SIM kartları bulunacak. Böylece kullanıcılar, Turkcell’in kapsama alanındaki her yerde, diğer bir deyişle Türkiye’nin her noktasında SIM kartlar üzerinden İnternet’e bağlanabilecek. Bu bilgisayarların bir başka özelliği de, Cellocan kişiketleri olacak. Turkcell’in çok sevilen simgesi Cellocan görselleriyle hazırlanıp bilgisayarların dış yüzeyine kaplanacak olan kişiketler, mobil yaşama renk getirecek.

HP 3G’ye de hazır
Öte yandan HP, 3G uyumlu dizüstü bilgisayarlarla genişbant bağlantı imkanı da sağlıyor. 3G bağlantı özelliği HP Compaq 6910p dizüstü bilgisayarda bulunuyor. Ayrıca 6 HP Compaq dizüstü bilgisayar modelinin de 3G uyumlu konfigürasyonları Kasım ayında piyasaya sürülecek. Bu ürünlerde de, dileyenler için AMO Kit harici olarak satılacak ya da AMO Kit kullanımını gerektirmeyen model alternatifleri sunulacak.

Mobilize Bilgi
Turkcell, nüfusun 3000 ve üzerinde olduğu yerleşim merkezlerinin %100'ünde servis verebiliyor; yaklaşık 12.000 baz istasyonu ile abonelerine istedikleri zaman tüm Turkcell hizmetlerine kesintisiz erişimlerini sağlıyor.



Eklenme tarihi: 11.10.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler