CeBIT’ten ilk görüntüler

CeBIT’ten ilk görüntüler

Yarın saat 10’da açılacak olan CeBIT Eurasia Bilişim fuarından ilk görüntüler Mobiletişim’de. Bu sene CeBIT Eurasia Bilişim fuarını destekleyenler arasında olduğumuz için fotoğrafları yayınlamada önceliğimiz var.

Fuardan çok önemli notlar

  • Turkcell standı
    Fuarın ana sponsoru olan Turkcell, yine inanılmaz bir stand ile karşımızda. Nerdeyse tüm servisleri için ayrı bir bölüm oluşturan Turkcell, 3G hızında internetin ne kadar hızlı olduğunu göstermek amacı ile bilgisayarlar getirmiş. Büyük ekranların yer aldığı standlarda Tukcell’in yeni servisleri tanıtılıyor. Ayrıca İşTcell ve Gnçtrkcll üyeleri için de özel alanlar yer alıyor.

    Turkcell standı 01


    Turkcell standı 02


    Turkcell standı 03

  • Türk Telekom - Avea standı
    Dev Türk Telekom standında içeriye girmek yasak olduğundan dışarıdan biraz görüntü alabildik. Fuar binasının tavanına kadar yükselen muhteşem standda inanılmaz bir görsel şov yaşanacak. 100’ü aşkın LCD Plazmanın kullanıldığı satandın üst kısmı tamamen ekrandan oluşuyor.

    Türk Telekom - Avea standı 01


    Türk Telekom - Avea standı 02

  • General Mobile yeni telefonlarını tanıtacak
    General Mobile çift SIM Kartlı üreticiler arasında en iyi standa sahip marka olarak yer alıyor. General Mobile ‘da 5 MP çift sim kartlı telefon DSTL1, üstün multimedya özelliklere sahip çift sim kartlı DSTS3 ve müzik telefonu olan çift sim kartlı DSTM1 Music Phone modellerini fuarda tanıtacak.

    General Mobile 01

  • TTN Mobile Trio 3 sürprizi
    TTN Mobile yeni 3 sim kartı aynı anda çalıştırabilen cep telefonu için stand içine özel bir sistem yerleştirmiş. Telefonun dev boyuttaki maketi üzeri kapalı olarak bekliyor ve fuar başladıktan sonra törenle açılacak. Projeksiyonlı cep telefonu PX500, 13 MP kameraya sahip çift sim kartlı MX700, güzel bir tasarıma sahip Bone ve 3 sim kartlı Trio 3 modelinin tanıtılacağı standda bu ürünler fuar süresince %20 indirimli satılacak.

    TTN Mobile 01

  • Mobiletişim standı
    7-12 Ekim tarihleri arasında Mobiletişim olarak Cebit Eurasia Bilişim fuarında olacağız. Tüm ziyaretçilerimizi 6. Salon’da 164 nolu standa bekliyoruz. 10 Ekim’de yapılacak olan Altın SIM Kart Ödül Töreni’ne de davetlisiniz.

Mobiletisim

CeBIT Özel Bölümü
CeBIT özel bölümü ile fuardaki tüm ürünleri ve yeni teknolojileri yakından takip edebileceksiniz. Firmalar ile ilgili gelişmeler, yeni ürünler, son teknolojiler ve daha fazlası resim ve video olarak CeBIT özel bölümünde olacak.

Turkcell standı 04


Turkcell standı 05


Turkcell standı 06


Turkcell standı 07



Eklenme tarihi: 7.10.2008
Kaynak: Mobiletişim | Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler