CeBIT'te Avea standı yine dopdolu

CeBIT'te Avea standı yine dopdolu

CeBIT Bilişim Eurasia 2007 için özel olarak hazırlanan birçok etkinlik Avea standını renklendiriyor. Sunuculuğunu Defne Joy'un ve BBG Ali'nin yaptığı eğlenceli aktivitelerin arasında, dans şovları ve katılımcıların kıyasıya yarıştığı PlayStation oyunları yer alıyor. Diğer taraftan Avea standını fuar süresince çeşitli sanatçılar ve FB, GS, BJK futbol takımlarının sporcuları da ziyaret ediyorlar.

Samsung SerenatabiAlem
Paylaşım, sohbet ve anında mesajlaşma platformu olan biAlem ile aboneler profil düzenleyebilir, resim albümü oluşturabilir, gruplara üyelik isteği yapabilir, arkadaş listesi oluşturabilir, gruplara, bloglara, forumlara, ajanda&etkinliklere, anketlere, oylamalara, yarışmalara katılabilirler. biAlem dünyasına www.bialem.com.tr sayfasından, wap.avea.com.tr WAP sayfasından üye olunabiliyor.

Windows Live Messenger
Kasım 2007'den itibaren Avea aboneleri, Windows Live Messenger uygulamasını cep telefonuna yükleyerek tüm kontakları ile cep telefonlarından haberleşebilecek. Windows Live Messenger servisinden faydalanabilmek için abonelerin cep telefonlarının WAP ayarlarının yapılmış olması yeterli. Avea WEB sitesinden, WAP sayfasından ya da SMS ile cep telefonuna yüklenen Windows Live Messenger uygulaması için aboneler, aylık abonelik ücreti ödeyerek, 1 ay boyunca sınırsız mesajlaşabilirler.

LG VenusRenkliSMS
Avea aboneleri artık yıllardır siyah beyaz olarak kullandıkları SMS servisine renk katabilecekler. RENKLISMS yazıp 5550 numarasına SMS gönderince gelecek olan linkten uygulamayı indirilebilen Avea aboneleri, mesajlarında arka plan rengini seçebilir, kelimeleri hatta tek tek harfleri farklı renklerle de yazabilirler. Ayrıca duygularını daha iyi ifade edebilmek için çeşitli ikonları mesajlarına ekleyebilirler. Üstelik aboneler, sadece standart SMS tarifesi ücreti ödeyerek bu uygulamadan yararlanabilirler.

NeşeliMesaj
Türkiye'de bir ilk olan NeşeliMesaj servisi ile Avea aboneleri gönderdikleri MMS'leri SMS gibi kullanabilecekler. Çok yakında açılacak bu servis ile aboneler, JAVA uygulaması kullanarak değişik ve çeşitli renklerde yazı karakterleri ile mesajlar oluşturulabilecekler. Ayrıca abonelerin beğenisine sunulan çeşitli ikonlar ile çok daha eğlenceli mesajlar yaratılabilecek. Tüm bunlar için ise, mesajı alacak kişinin MMS uyumlu bir telefonunun olması yeterli.

Patlican
Avea'nın gençlik platformu Patlican standında ise gençleri sürprizlerle dolu bir dünya bekliyor. Patlican dünyasını keşfetmek isteyenler Patlican’ın yeniliklerini öğrenirken interaktif oyun ve SMS yarışmalarında birbirinden değerli hediyeler kazanıyorlar.



Eklenme tarihi: 6.10.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler