CeBIT özel bölümü açıldı

CeBIT özel bölümü açıldı

Avrasya’nın en büyük bilişim fuarı olan CeBIT Eurasia Bilişim, 7-12 Ekim tarihleri arasında yapılacak. Fuarı yakından takip etmek isteyen veya CeBIT’e gelemeyecek olan ziyaretçilerimize özel olarak bir bölüm oluşturduk: CeBIT Özel Bölümü.

CebitCeBIT Özel Bölümü
CeBIT özel bölümünde, fuardaki tüm ürünleri ve yeni teknolojileri yakından takip edebileceksiniz. Firmalar ile ilgili gelişmeler, yeni ürünler, son teknolojiler ve daha fazlası resim ve video olarak CeBIT özel bölümünde olacak. İçerik olarak, firma yetkilileri ile yapılan röportajlar, yeni ürünlerin yakın incelemesi ve gelecek teknoloji ürünleri ile ilgili detaylı bilgiler yer alacak. Aynı zamanda 10 Ekim tarihinde Altın Sim Kart Organizasyonu özel ödül töreni de Mobiletişim TV’den yayınlanacak ve CeBIT özel bölümünden takip edilecek. Mobiletişim’de 7-12 Ekim tarihleri arasında Cebit’te yer alacak.

Mobilize Bilgi
Altın SIM Kart Ödülleri: Bu yıl birincisi düzenlenecek olan, Cep Telefonları, Operatörler ve Mobil Teknoloji ana kategorilerinde yer alan ürünler içerisinden en iyi olanların seçildiği bir yarışmadır. Oylamaya katılanlara çekilişle birbirinden değerli hediyeler verilecek. Oylama sonuçları 10 Ekim’de CeBIT Eurasia Bilişim fuarında yapılacak özel ödül töreninde açıklanacak. Altın SiM Kart sitesine ulaşmak için tıklayınız.



Eklenme tarihi: 22.09.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler