Cebinizle trink trink ödeyin

Cebinizle trink trink ödeyin

Bonus Trink Sticker, Garanti teknolojisinin ürettiği dünyada bile bir ilk olan ek bir ödeme çözümü. Bonus Trink Sticker'ınız kredi kartı özelliğine ve 16 haneli bir kart numarasına sahip olup MasterCard PayPass okuyucusu olan tüm noktalarda kullanılabilir. 35 YTL'ye kadar olan işlemlerinizi tek bir dokunuşla Sticker’ınızla okuyucuya dokunarak sıra beklemeden kolayca yapabilirsiniz. Cebinizle trink trink ödeyinBonus Trink Sticker'ınızı düz bir yüzey olması şartı ile plastik yüzeyli cep telefonu üzerine yapıştırmanız tavsiye olunur. Bonus Trink Sticker'a 15 YTL'ye sahip olabilirsiniz.

Garanti Bankası'nın Bonus Trink Sticker'dan başka bu Bonus Trink Saat ve Bonus Trink Anahtarlık seçenkeleri de bulunuyor. Bonus Trink Saat 50 YTL'ye, Bonus Trink Anahtarlık'a da 15 YTL'ye sahip olabilirsiniz.

Mobilize Bilgi
Cep telefonu almadan önce, sitemizdeki telefonlara yapılan yorumları mutlaka okuyunuz. Bu sayede, beğendiğiniz telefonu kullanan kişilerin deneyimlerini paylaşmış olur ve telefonun üzerinde inceleme imkanı bulamadığınız özellikleri de yine kullananlar tarafından öğrenmiş olursunuz. İsterseniz siz de kullandığınız telefon hakkında yorum yapabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 2.09.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler