6,9 mm kalınlığındaki Casper VIA V5 çıktı

6,9 mm kalınlığındaki Casper VIA V5 çıktı

İlk ürünlerini geçen sene veren ve Via V4 ile sekiz çekirdekli Via V8'le yükselişini sürdüren Casper akıllı telefonlarına bir yenisi daha eklendi. Yine sessiz sedasız duyurulduğu gibi satışına başlanan yeni Via telefonu, 6,9 milimetre kalınlığındaki ince alüminyum kasasıyla öne çıkıyor.

Casper VIA V5 adı verilen V4'ün halefi hükmündeki cihazın teknik detayları özetle şöyle; 5 inç HD ekran, 1,3 GHz dört çekirdekli ARM Cortex-A7 işlemcili MediaTek MT6582 çipset, 1 GB RAM, 16 GB hafıza, microSD yuvası, 13 MP arka, 5 MP ön kamera, 2.000 mAh pil ve Android 4.4 KitKat işletim sistemi. Casper Via V5iPhone 5'i andıran akıllı telefon, muhtemelen yine uzak doğulu veyahut Hindistanlı bir ODM'ye ait tasarımı kullanıyor. Firma, sekiz çekirdekli Via V8'de Hindistan merkezli Micromax'tan Canvas Knight modelini tercih etmişti.

799 TL fiyatlı Via V5, büyük ihtimalle ilerleyen dönemlerde Casper'in Ümraniye, İstanbul'daki tesislerinde üretilerek yerli üretim damgasını taşımaya başlayacak. Casper Via V5 sayfamızdan cihaz ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 6.09.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler