Çalışanlarına en çok hayat Turkcell’de

Çalışanlarına en çok hayat Turkcell’de

GFK Türkiye tarafından yapılan araştırmada, kurumların ne kadar hayat kattığı araştırıldı. Zirve’nin ana teması olan “Hayat Katmak” ve insan kaynakları yöneticilerinin “Hayat Katan Etkinliklere” bakışının değerlendirildiği çalışmada, 348 katılımcı ile yüz yüze görüşüldü.

Philips Xenium X800Turkcell birinci sırada
Ankete göre; Ülkemizin çalışanlarına en çok hayat katan firmaların sırasıyla, Turkcell, Koç Holding, Unilever, Sabancı Holding, Eczacıbaşı ve Garanti Bankası olduğu anlaşılmıştır. “Hayat Katan İnsan Kaynakları” olgusu, çoğu çalışana, “motivasyon” ve “çalışan insana verilen değer”i çağrıştırmaktadır. “İnsan”, “kalite” ve “canlılık”, öne çıkan diğer değerlerdir. Katılımcı şirketlerin hemen hemen yarısının sosyal sorumluluk faaliyetlerine yer verdiği, en çok desteklenen sosyal sorumluluk projelerinin ise eğitim, çevre ve sağlık olduğu belirlenmiştir.

Mobilize Bilgi
Turkcell hattınıza kontör yüklemek için 8090, bakiye sorgulamak için 8091’i arayabilirsiniz. Kontör göndermek için, cep telefonunuzun mesaj kısmına, göndermek istediğiniz kişinin telefon numarası ve göndermek istediğiniz kontör miktarını arasında bir boşluk bırakarak yazınız ve 2277 gönderiniz.



Eklenme tarihi: 25.05.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler