Burger King'den menü al sınırsız konuş

Burger King'den menü al sınırsız konuş

Vodafone, Burger King ile yaptığı işbirliği ile numarasını Vodafone’a taşıyarak Cep Özgür tarifesini seçen abonelerine özel fırsatlar sunuyor.

Samsung i8000 Omnia 2Numara Taşıma ile Cep Özgür’ü seçen aboneler kampanya kapsamında, Burger King restoranlarında kampanyalı menülerinden herhangi birini aldığında, hiçbir ekstra ücret ödemeden gün boyunca tüm Vodafone’lularla limitsiz konuşabilecekler.

Numaranı taşı, Burger King menüleri tüm gün limitsiz konuştursun
Burger King restoranlarında satışa sunulan Bütün Dünya Anladı menülerinde geçerli olacak kampanyada, tüm gün limitsiz konuşmak için yapmanız gereken katılımcılara verilecek kartta yer alan şifreyi SMS ile 5464’e göndermek. Vodafone tarafından gönderilen aktivasyon mesajı alındığı andan itibaren tüm Vodafone aboneleri ile limitsiz konuşma fırsatı başlamış olacak. Böylece kampanyaya katılanlar hem Burger King lezzetiyle buluşacak, hem de gün içinde saat 23.59.59’a kadar sevdikleriyle özgürce konuşabilecekler.

Kampanya Popeyes ve Sbarro zincirlerinde de geçerli
Kampanya, Bu tavuğu seveceksin baharatlı tavuk parçacıklarını Türk halkıyla buluşturan Popeyes ve Napoli’nin İtalyan tatlarını müşterilerine sunan Sbarro zincirlerinde de aynı koşullarla geçerli olacak. Sbarro’dan satın aldıkları herhangi bir menüyle numarasını Vodafone’a taşıyan Cep Özgür’lü aboneler alacakları şifreyi 7272’ye, kampanyaya Popeyes restoranlarında yaptıkları alışveriş ile katılan aboneler ise 7677’ye kısa SMS olarak gönderdiklerinde Vodafone aboneleri ile tüm gün limitsiz konuşacaklar.



Eklenme tarihi: 24.02.2010
Kaynak: Mobiletişim | Operatör

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler