Bucketz Android oyunu Samsung kullanıcılarına özel ücretsiz

Bucketz Android oyunu Samsung kullanıcılarına özel ücretsiz

Telefonların donanımları kadar mevcut işletim sistemleri ve bunların uygulamalarının da önemli olduğu günümüzde elektronik devleri kendi cihazlarına özel uygulamalar içinde çalışmalarını sürdürüyor. Nokia’nın Lumia serilerine özel birçok uygulaması Windows Phone mağazasında yer alırken Samsung da kendi mağazasında sadece kendi kullanıcılarına özel ücretsiz olarak indirilebilen Android oyunu Bucketz’ı Samsung App’de yayınladı.


Türk şirketi Picnic Hippo’nun geliştiricisi olduğu oyunla ilgili Samsung Electronics Türkiye Dijital Pazarlama Sorumlusu Eren Kumcuoğlu "Samsung Electronics olarak bir Türk şirketi olan Picnic Hippo ile gerçekleştirdiğimiz anlaşma doğrultusunda, Bucketz oyununu dünya çapında 134 ülkede kullanıcılarımıza sunmaktan ötürü çok mutluyuz. Picnic Hippo ile yerel kapsamda başlayan görüşmelerimiz, Bucketz’ın yarattığı başarıyla birlikte global bir lansman projesine dönüştü.” dedi.

Picnic Hippo Genel Müdürü Dr. E. Bora Uygun ise “Bucketz'in yaratım sürecinde birbirinden bağımsız toplamda 41 kişilik bir ekip, 3 kıtada bir seneden fazla olmak üzere çalışmalarını gerçekleştirdiler. Bucketz, bir oyunun içerisine 'sitcom' tadında parodiler yerleştirerek eğlenceyi başka bir boyuta da taşıyabilen ilk oyun olma özelliğini taşıyor. Oyunculara seçenekli olarak sunulan parodiler, karakterler için hazırlanan binlerce kare el çizimi ile Hollywood’da profosyonel aktör ve aktrislerin sesleri ile Serdar Kalsın sayesinde buluştu. Bucketz ile ilgili tüm hazırlıklar tamamlandıktan sonra deneme sürümünü Haziran ayında Yeni Zelanda'da piyasaya sürdük. Bucketz’ın test sürümü sadece 2 hafta kadar kısa bir sürede en çok indirilen oyunlar sıralamasında ilk 3’teki yerini aldı.” diyerek başarılarını vurguladı.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 12.03.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler