Bu numara kime ait

Bu numara kime ait

Sizi arayan bir numaranın kime ait olduğunu öğrenebilirsiniz. Bunun iki farklı yolu var. Birincisi kısa mesaj ile ikincisi ise servis numarasını arayarak. Sorgulama yaptığınız numara, operatör rehberinde “açık” olarak kayıtlıysa, hattın sahibine ait bilgiler size verilir. Aksi durumlarda hattın kime ait olduğunu bu servisi kullanarak öğrenemezsiniz.

Nokia 3120 ClassicSorgulama yapmadan önce
Sorgulama yaptığınız numara sizinle aynı operatörün abonesiyse kısa mesaj servisini kullanabilirsiniz. Fakat sorgulamak istediğiniz numara farklı bir operatördeyse, kısa mesaj servisini kullanarak numaranın kime ait olduğunu öğrenemezsiniz. Önceden bir numaranın hangi operatöre ait olduğunu operatör kodları ile anlayabiliyorduk. Ama artık numara taşınabilirliği ile hangi numaranın hangi operatöre ait olduğunu bilemiyoruz. Bu yüzden numara sorgulamak için servis numarasını aramanızı öneririz.

Servis numaraları
Abonesi olduğunuz operatörü seçip, operatöre özel servis numarasını aramanız sizin için daha ekonomik olacaktır. Sorgulama sonunda bir yanıt alsanız da almasanız da servis kullanım bedelini ödersiniz.

Operatörler:



Eklenme tarihi: 8.10.2009
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler