Bu haberi okuyanlar kazanıyor

Bu haberi okuyanlar kazanıyor

Turkcell yaza girerken tüm abonelerini ve diğer operatörlerdeki aboneleri şok edecek inanılmaz kampanyalar yaptı. Kampanyalara katılanlar binlerce kontör ve binlerce mesaj gönderme hakkına sahip oluyor. Yapmanız gereken tek şey kampanya mesajlarını gönderdikten sonra kontör yüklemek.

Bedava 1000 SMS kazanmak için
Yaz yaz yaz kampanyası kapsamında Turkcell'den hediye 1.000 SMS kazanmak için 17 Haziran 2008 tarihine kadar KAYIT yazıp 2088'e ücretsiz kısa mesaj olarak göndermeniz ve sonra en az 100 kontör yüklemeniz yeterli. Böylece tüm Turkcell abonelerine gönderebileceğiniz 1.000 SMS kazanmış olacaksınız. *123*2#’yi tuşlayarak kalan SMS miktarını görebilirsiniz. Kampanya mesajını gönderdikten sonra en geç 30 Haziran tarihine kadar en az 100 kontör yüklemeniz gerekmektedir.

Turkcell’lileri arayabileceğiniz 250 kontör kazanmak için
Yaza Merhaba kampanyası kapsamında 17 Haziran’a kadar, KAYIT yazıp 6655'e kısa mesaj olarak gönderip kayıt olun. Kayıt olduktan sonra bir seferde en az 100 kontör yükleyin, 30 gün boyunca tüm Turkcell'lilerle konuşabileceğiniz 250 kontör kazanın. Kampanyaya katılacak kişi sayısı ilk 500.000 ile sınırlıdır. Kayıt mesajını göndermek için acele edin. Kampanya mesajını gönderdikten sonra kontör yüklemek için son gün 30 Haziran’dır.

Turkcell’lileri arayabileceğiniz 500 kontör kazanmak için
YükleKazan 4 kampanyası kapsamında cep telefonunuzun mesaj kısmına KAYIT yazın, 6666'ya gönderin. Yüklediğiniz her 250 veya üzeri kontöre 1 hafta boyunca Tüm Turkcell liler'le konuşurken kullanabileceğiniz tam 500 hediye kontör kazanın. Birfiyat tarifesindeki abonelerimiz yükledikleri her 250 ve üzeri kontöre 250 kontör kazanırlar. Kazandığınız kontörleri 1 hafta içerisinde bitirmeniz gerekli.

Her yönü arayabileceğiniz 750 kontör kazanmak için
Yükle Kampanyası'na kaydolmak için EVET yazarak 2388'e kısa mesaj göndermeniz ve sonrasında en az 250 kontör yüklemeniz yeterli. Böylece 30 gün boyunca tüm yurtiçi aramalarınızda her yöne kullanabileceğiniz bedava 750 kontöre sahip olacaksınız. Katılım ilk 50.000 abone ile sınırlıdır. Kampanya mesajını göndermek için acele edin. *123*5#’yi tuşlayarak kalan kontörünüzü görebilirsiniz.

Önemli ayrıntılar

  • Kampanyalardan yararlanmak için öncelikle kampanya mesajlarını göndermeli, daha sonra da belirlenen son tarihten önce kontör yüklemelisiniz. Diğer durumlarda hediye kontör kazanamazsınız.
  • Hediye kontörlerinizi, eğer Bizbize Kampus tarifesinde iseniz Turkcell abonelerini ve diğer operatörleri ararken dakikada 3 kontör, Bizbize Kampus tarifesi dışındaki bir tarifede iseniz dakikada 4 kontör olarak kullanırsınız.
  • Kazandığınız hediye kontörler ve hediye SMS’ler tanımlandığında size bilgi mesajı gönderilecektir. Bu mesajdan önce yaptığınız görüşmeler ve gönderdiğiniz SMS’ler tarifeniz üzerinden ücretlendirilecektir.

Kampanyalardan anında haberdar olmak istiyorum
Mobiletişim’i takip edin kampanyalardan anında haberdar olun. Hemen E-Posta adresinizi aşağıdaki kutucuklara yazarak hem kampanya ve teknoloji haberlerinden hem de en son çıkan telefonlardan haberdar olabilirsiniz.

Mobiletişim'deki haberleri takip etmek için e-posta adresinizi giriniz:


Mobiletişim'deki son telefonları takip etmek için e-posta adresinizi giriniz:



Mobilize Bilgi
Turkcell hattınıza kontör yüklemek için 8090, bakiye sorgulamak için 8091’i arayabilirsiniz. Kontör göndermek için, cep telefonunuzun mesaj kısmına, göndermek istediğiniz kişinin telefon numarası ve göndermek istediğiniz kontör miktarını arasında bir boşluk bırakarak yazınız ve 2277 gönderiniz.



Eklenme tarihi: 5.06.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler