Bu fotoğraf Samsung Galaxy S4 olabilir mi

Bu fotoğraf Samsung Galaxy S4 olabilir mi

2013 girilmesiyle birlikte yeni cihazların görselleri birbiri ardına çıkmaya başladı, fakat şimdiki haberimiz ise herkesin beklediği bir telefonla ilgili. 2013’ün en çok beklenen telefonu Samsung Galaxy S4’ün olduğu iddia edilen bir fotoğraf paylaşıldı. Peki bu fotoğraf gerçekten Galaxy S4 olabilir mi?


Fotoğraf Sammobile tarafından güvenilir olarak bahsedilen bir kaynak tarafından ele geçirilmiş. Aynı zamanda kaynağın sahibi elinde başka görsellerin de olduğunu iddia ediyor. Görsel üzerinde yorum yapan uzmanların bir çoğunluğu ise bu fotoğrafın sahte olduğu yönünde hem fikir. Tasarım da göze çarpan ilk şey Home tuşunun yer almaması. Modelin boyutu uzatılırken kenarlardaki çerçeveler de incelmiş. Tasarım ilk bakıldığında ise S3 ile benzerliği direk göze çarpıyor.

Donanım bilgisi ile çeşitli kaynaklarda dolaşan dedikodular var. 4 Çekirdekli 2 GHz hızında Exynos 5450 Cortex-A15 işlemci, Full HD Super AMOLED ekran, T658 grafik birimi, 13 MP kamera, 2 GB RAM bu dedikodular arasında en muhtemel olanı.

Fotoğraf için biz fazla bir yorum yapmak istemiyoruz. Özellikle Samsung’un geliştirme aşamasını koruması çok iyi yapılan yerlerde sürdürdüğü için fotoğrafın sahte olma ihtimali çok yüksek. Bunu anlamanın en iyi yolu ise tabii ki bekleyip görmek.



Eklenme tarihi: 4.01.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler