Brothers in Arms 3: Sons of War iOS ve Android için çıktı

Brothers in Arms 3: Sons of War iOS ve Android için çıktı

Video oyun sektörüne Borderlands gibi bir aksiyon oyunu serisi armağan eden Gearbox Studios, sonraki mobil yapımıyla bir kez daha telefon, tablet kullanıcılarının karşısında. İlk kez bir buçuk yıl önce duyurulan ve hakkındaki son duyuru bir yıl önce yapılan Brothers in Arms 3: Sons of War nihayet bugün indirmeye sunuldu. Mobil oyun pazarında ün yapmış serinin son oyunu, etkileyici grafikleriyle oyunseverleri mutlu ederken, benimsediği 'freemium' iş modeliyle hayranlarına buruk bir sevinç yaşatıyor.

Her biri birbirinden farklı özelliklere sahip askerlerden oluşan mini bir tabur, Brothers in Arms 3'ün gözüyle II. Dünya Savaşı'da bir cepheden diğerine yuvarlanıyor. Çetin mücadelenin kontrolü oyuncuya veriliyor. Dilerseniz hazır dokunmatik ekran kontrol sistemini kullanabilir veyahut uyumlu bir oyun kolunu telefona/tablete bağlayarak konsol seviyesindeki bu oyunu uygun ekipmanlarla tecrübe edebilirsiniz.



Biri 6 liradan 180 liraya kadar uygulama içi ödeme paketleriyle satılan, diğeri ise oyunda görev tamamladıkta kazanılan iki farklı para birimi bulunan Brothers in Arms 3: Sons of War, silah güncellemeleri için bekleme süresi kısıtlaması getirmiş ve enerji sistemiyle kotalı bir görev yapma sistemi benimsemiş. Yine de Brothers in Arms evrenini yeniden tecrübe etmek isteyen aksiyon oyuncuları için bu tür kısıtılamaların yapımı oynanamaz hale getirdiği söylenemez. Aksine, benzer oyunlarda görülen 'freemium' uygulamalarından daha iyi bir tabloyla karşı kaşıya olduğumuzu dahi ifade edebiliriz.

iOS 6.0 ve Android 4.0 ya da üstü işletim sistemlerini kullanan cihazlar, 482-535 MB büyüklüğünde bir indirme sonrası yeni Brothers in Arms oyununu oynayabilecekler. Yapım için yapılan ilk yorumlar olumlu. Mobil cihaz sahiplerinin büyük kısmı sıkıntısız bir şekilde BiA3'ü tecrübe edebilir. Daha fazla detay ve oyunun indirme seçenekleri için aşağıdaki App Store, Play Store bağlantılarını ziyaret edebilirsiniz.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 17.12.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler