BlackBerry yine fark attı

BlackBerry yine fark attı

Amerika Birleşik Devletlerinde 2008'in ilk çeyreğinde ''smart telefon'' satışlarının galibi Blackberry oldu. Blackberry en yakın rakibinin satışlarının iki katından daha fazla sattı. IDC (Interactive Data Corp) tarafından yayınlanan rapora göre RIM'in satışları 2008'in ilk çeyreğinde toplam "smart telefon" satışının yüzde 44.5'ini oluştururken, şirketin geçen çeyrekteki yüzde 35.1'lik pazar payı tatmin edici bir şekilde arttırılmış oldu.

BlackBerry Curve 8330Apple iPhone 3G’den kaybetti
Apple'ın gözbebeği iPhone ise toplam pazarın ancak yüzde 19.2'sini elde edebildi. Geçen çeyrekteki yüzde 26.7'lik pazar payındaki bu düşüşün sebebinin ise tüketicilerin 3G'li iPhone çıkmadan önce eski jenerasyona para ödememe istekleri olduğu belirtiliyor. Rapora göre sıralama şu şekilde devam ediyor: Palm yüzde 13.4 ile üçüncü, Samsung ise yüzde 8.6 ile dördüncü oldu. Motorola yüzde 2.6 ile beşinci olurken HTC'nin payı yüzde 4.1 oldu.

Mobilize Bilgi
Cep telefonunuzun sağlığınıza verdiği zararı azaltmak için araç içerisinde telefonla konuşmayın. Arabanın şasisi ışınları yansıttığından dolayı vücudunuza uygulanan radyasyon miktarı artıyor. Ayrıca cep telefonunuz aracınızın metal yapısını aşabilmek için daha fazla güçlü yayın yapıyor.



Eklenme tarihi: 4.06.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler