Esnek OLED ekrana sahip kızaklı BlackBerry Venice'ten basın görselleri

Esnek OLED ekrana sahip kızaklı BlackBerry Venice'ten basın görselleri

Sene başından beri BlackBerry takipçilerinin merakla beklediği ürünlerin başında Venice kod adlı firmanın yeni kızaklı çözümü geliyor. Mobil Dünya Kongresi 2015'te küçük bir prototip tanıtımı gerçekleştirilen cihaz, Kanadalı şirketin Samsung ile işbirliği sayesinde ortaya çıkmıştı. Tıpkı Galaxy S6 edge gibi çift tarafı kavisli esnek OLED ekrana sahip olan Venice, aynı zamanda üreticinin ilk Android işletim sistemli ürünü.

CrackBerry ve @evleaks tarafından yeni görüntüleri internete servis edilen BlackBerry Venice, 5,4 inç Quad HD ekranı ve kızaklı QWERTY klavyesiyle hem klasik BlackBerry hem de modern akıllı telefon deneyimlerini yapısında ihtiva ediyor. Altı çekirdekli Qualcomm Snapdragon 808 çipset, 3 GB RAM ve 16 MP OIS destekli kamera sensörünün mevcut olduğu telefonda BlackBerry servisleriyle desteklenmiş Android yazılımı ön yüklü olacak.

Kasımda ABD'nin iki ve üç numaralı operatörleri AT&T ile T-Mobile tarafından satışa sunulacağı doğrulanan kızaklı BlackBerry'nin IFA 2015 fuarında veyahut en geç ekimde organize edilecek özel bir tanıtım etkinliğinde duyurulması bekleniyor.







Eklenme tarihi: 9.08.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler