BlackBerry Porsche P'9983 resmen tanıtıldı

BlackBerry Porsche P'9983 resmen tanıtıldı

Dubai'de özel bir tanıtım etkinliği organize eden bir zamanların akıllı telefon devi BlackBerry ve Porsche Design, birlikte geliştirdikleri Üçüncü akıllı telefonu resmen duyurdu. P'9983 adı verilen yeni Porsche telefonu, serinin önceki modellerinin aksine diğer BlackBerry çözümlerine daha çok benzeyen siyah renkli bir kasa tasarımını beraberinde getiriyor.

Porsche logolarında ve kasada paslanmaz çelik, özel dizayn QWERTY klavye ve arka yüzeyde ise kuvvetlendirilmiş cam malzeme tercih eden üretici, bu lüks aygıtı pek tatmin edici olmayan bir donanımla bir araya getirmiş. BlackBerry 10.3 işletim sistemini kullanan ilk telefonlardan biri olan P'9983, 3,1 inçlik 720×720 piksel kare Super AMOLED ekran, 1,2 GHz çift çekirdekli Qualcomm Snapdragon S4 Plus çipset, 2 GB RAM, 64 GB hafıza, 128 GB'ye kadar microSD kart desteği, 8 MP arka, 2 MP ön kamera, 2.100 mAh pil ve BlackBerry Assistant sanal yardımcı hizmetini bünyesinde barındıran lüks telefon, tüketicisine birkaç bin dolara mal olacaktır.

Ekim 2014'te belirli bölgelerde kısıtlı stokla satışı gerçekleştirilecek olan Porsche Design P'9983, Kanadalı üreticinin fiziksel klavyeesi ve anlık yazışma servisini lüks bir kasayla bir araya getirerek iş dünyasının ilgisini çekmeye çalışacak. Aşağıdan cihazın resmi kutu açma görüntülerini izleyebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 18.09.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler