Bütçe dostu BlackBerry Leap tanıtıldı

Bütçe dostu BlackBerry Leap tanıtıldı

2014'te yalnızca birkaç milyon akıllı telefon satabilen BlackBerry, son dönemde farklı firmaların satın almak üzere hamle yaptığı konuşulan emektar bir teknoloji şirketi haline geldi. Ancak MWC 2015'te basının karşısına geçen BlackBerry CEO'su John Chen, yeni BlackBerry 10 akıllı telefonlarını sergileyerek bu olumsuz havayı bozdu.

275 dolarlık fiyat etiketiyle kurumsal fonksiyonlara sahip ucuz bir telefon arayan genç iş insanlarını hedefleyen BlackBerry Leap, Qualcomm'un ömrünü doldurmuş Snapdragon S4 Plus serisi çift çekirdekli bir çipsetinden gücünü alıyor. Eski bir yonga kullanmasına rağmen sistem belleği hususunda 2 GB'lik bir modülle tuhaf donanım yapısını gözler önüne seren Leap, 5 inçlik 1280 x 720 piksel LCD ekran, 8 MP arka, 2 MP ön kamera, 4G LTE desteği, 2.800 mAh pil ve BlackBerry 10.3.1 işletim sistemini yapısında ihtiva ediyor olacak.

Ön yüklü gelen Amazon Appstore sayesinde yüz binlerce Android uygulamasını çalıştırabilecek olan BlackBerry Leap, muhtemelen yılın ilk yarısında satışa çıkacak. BlackBerry Leap sayfamızdan cihaz ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 3.03.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler