BlackBerry L modeli fotoğrafları İnternet’e sızdı

BlackBerry L modeli fotoğrafları İnternet’e sızdı

2012’nin sonlarına doğru gelirken, geçtiğimiz seneyi umduğu gibi atlatamayan Research In Motion 2013’ün başlarında tanıtacağı hem yeni işletim sistemi BlackBerry 10 hem de yeni serisi L modeli telefonlarından oldukça umutlu. Özellikle işletim sistemi için ayrı bir çaba sarfeden RIM, İnternet’e sızan yeni telefonuyla da alışagelmiş BlackBerry tasarımına farklı bir açıdan yaklaşıyor.


İnternete sızan fotoğraflarda BlackBerry L modeli RIM’in tablet bilgisayarı PlayBook’un küçültülmüş bir versiyonu gibi duruyor. Fotoğraflar dışında herhangi bir bilgi bulunmazken tamamen dokunmatik ekrandan oluşacak cihazın çıkartılabilir batarya alışkanlığına devam ettiği görülüyor. Ekran 4 ile 4.5 inç arasında olması beklenirken özellikle telefonun tasarımında ayrı bir kalite farkı göze batmıyor değil.


Tanıtılma tarihi olarak 30 Ocak 2013 gösterilirken L serisi modeli ile birlikte yeni işletim sistemi BlackBerry 10’de ilk defa kullanıcının karşısına çıkacak. Esas merak edilen konu ise RIM’in bu yeni oluşumu ile rakipleri arasında nasıl ayakta duracağı.



Eklenme tarihi: 12.12.2012

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler