BlackBerry Instagram uygulaması BlackBerry 10'de Android olarak çalışacak

BlackBerry Instagram uygulaması  BlackBerry 10'de Android olarak çalışacak

BlackBerry firmasının yeni işletim sistemi mağazasında yaklaşık 70 bine yakın uygulama ile yeni kullanıcılarını beklerken, Instagram tarafından tıpkı Skype yapımcıları gibi BlackBerry kullanıcılarını pek de sevindirmeyecek bir haber geldi.


Bilindiği üzere yeni işletim sistemi BlackBerry 10’in en iddialı olduğu konulardan biri, kendi içerisinde yer alan çalışma mantığı sayesinde Android 2.3 işletim sistemini temel alarak Android uygulamalarının çok kolay bir şekilde kendisine port edilmesini sağlaması. Buraya kadar her şey güzel fakat port edilen uygulamalar BlackBerry 10 işletim sisteminin kendi üzerinde çalışan uygulamalar kadar verimli bir kullanım performansı sunmuyor. Erişim problemleri ve benzer hatalar bu uygulamalar üzerinde çok sık görünüyor.

Instagram firmasına yakın kaynaklardan alınan haberler ise şimdilik uygulamanın BlackBerry 10 içerisinde port edilerek yer alacağı yönünde. Bu da bazı soruları beraberinde getiriyor. Özellikle mobil cihazların değişilmez uygulamasının yeni işletim sisteminde sorun yaşaması BlackBerry 10 kullanıcılarının hiç hoşuna gitmeyecektir. BlackBerry tarafından yapılan açıklama ise Instagram desteği için çalıştıkları yönünde. Bakalım bu şekilde Skype ve Instagram gibi uygulamarın port edilerek yer alması BlackBerry tüketicilerini nasıl etkileyecek, hep beraber göreceğiz.



Eklenme tarihi: 22.02.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler