BlackBerry ile müziğe dokunun

BlackBerry ile müziğe dokunun

Yeni BlackBerry akıllı telefon donanımı Remote Stereo Gateway , BlackBerry kullanıcılarına telefonlarıyla kablosuz olarak müzik çalıp dinleme imkanı sunuyor. BlackBerry Remote Stereo Gateway sayesinde evinizdeki veya taşınabilir müzik setinizdeki müzikleri Blackberry akıllı telefonunuzu kullanarak kablosuz şekilde çalıp dinleyebilirsiniz.
BlackBerry Curve 8300
Dokunmatik kontrol
BlackBerry Remote Stereo Gateway sayesinde ses sisteminizin yakınında durma zorunluluğu olmadan Bluetooth bağlantısıyla parçaları değiştirebiliyorsunuz, ses ayarı yapabiliyorsunuz veya müziği durdurup devam ettirebiliyorsunuz. BlackBerry Stereo Gateway küçük, şık görünümünün yanı sıra kolay da bir kullanım sunuyor. Dokunmatik yüzeyine yapılacak tek bir dokunuş, onu uyandırmak veya uyutmak için yeterli. Ayrıca sekiz ayrı cihazı destekliyor olmasının yanı sıra; A2DP stereo Bluetooth profilini tanıyan diğer medya çalarlarla da uyumlu.

Tüm BlackBerry modellerini görmekiçin tıklayınız.

Mobilize Bilgi
Cep telefonu almadan önce, sitemizdeki telefonlara yapılan yorumları mutlaka okuyunuz. Bu sayede, beğendiğiniz telefonu kullanan kişilerin deneyimlerini paylaşmış olur ve telefonun üzerinde inceleme imkanı bulamadığınız özellikleri de yine kullananlar tarafından öğrenmiş olursunuz. İsterseniz siz de kullandığınız telefon hakkında yorum yapabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 14.03.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler