BlackBerry Flip: Kapaklı

BlackBerry Flip: Kapaklı

BlackBerry platformunun gücünden yararlanan yeni BlackBerry Pearl Flip 8220 akıllı telefon kapaklı ince gövdesinin içinde birçok yararlı özellik barındırıyor. Kullanımı rahat klavyesiyle yazı yazmayı ve telefon numarası tuşlamayı kolaylaştıran BlackBerry Pearl Flip’in kapağı açıldığında büyük ve parlak iç ekranı ortaya çıkıyor.

BlackBerry Pearl Flip 8220BlackBerry Flip 8820 özellikleri:

  • 50 x 101.1 x 17.5 mm boyutlarında, 102 gram ağırlık
  • Handsfree, Bluetooth, Ses kaydı
  • 4 saat konuşma, 336 saat bekleme süresi
  • Uçuş modu, USB Desteği, E-posta Desteği,
  • 65536 renkli, 240 x 320 px ekran
  • 75 MB dahili hafıza, Harici hafıza desteği
  • 2 MP kamera, 4X yakınlaştırma
  • QWERTY Klavye, SureType klavye teknolojisi
  • Trackball kontrol topu sayesinde kolay kullanım
  • Wireless, BlackBerry Maps, Push Mail

BlackBerry Pearl Flip 8220 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Kusursuz ses kalitesi
Telefon görüşmeleri sırasında yüzü doğal ve rahat bir şekilde kavrayan BlackBerry Pearl Flip kapaklı akıllı telefonu, serisinin ilki olma özelliğini taşıyor. Mükemmel bir ses kalitesi sunan cihaz; Sesli Arama (VAD) için Hoparlörden Bağımsız Ses Tanıma (SIVR) özelliği, mp3 melodi desteği, akıllı arama, konferans görüşmeleri, hızlı arama, arama aktarma, sesli posta eklerinin oynatılması ve gelişmiş arka plan gürültü iptalini de içeren birçok gelişmiş özellik içeriyor. Yeni akıllı telefon ayrıca, hands-free (eller serbest) ve stereo kulaklıklar, araç kitleri ile GPS alıcısı gibi diğer Bluetooth birimleriyle kullanmak üzere Bluetooth 2.0 ve speakerphone içeriyor. Taşınabilir ve şarj edilebilir 900 mAhr’lık pil, dört saat konuşma süresi ile 14 günün üzerinde bekleme süresi sağlıyor.

BlackBerry Pearl Flip 8220 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Yazılım desteği
Mesaj yazmayı ve numara tuşlamayı hızlı ve kolay hale getiren geniş SureType QWERTY klavyeye sahip BlackBerry Pearl Flip; diğer tüm BlackBerry akıllı telefonları gibi, BlackBerry kablosuz servislerine entegre erişim sağlıyor. Kullanıcılar, desteklenen 10 adet kişisel ve kurumsal e-posta hesaplarına rahatlıkla ulaşarak SMS veya anlık mesaj yollayabiliyor ve popüler sosyal ağ siteleri üzerinden dostları, aileleri ve iş arkadaşları ile iletişime geçebiliyor. Ayrıca kullanıcıların Microsoft Word, Excel ve PowerPoint dosyalarını doğrudan cihazlarında düzenlemelerini sağlayan DataViz Documents to Go yazılımı önceden yüklenmiş olarak sunuluyor. BlackBerry Pearl Flip; BlackBerry Internet Service, BlackBerry Unite!, BlackBerry Professional Software ve kurumsal e-posta sistemleri ile kurumsal kullanıcılar için önem taşıyan güvenlik ve IT politikaları ile güçlü bir entegrasyon sağlayan BlackBerry Enterprise Server tarafından destekleniyor.

Multimedya kapağın altında
Akıllı telefonun iTunes dijital müzik listeleri ile kolay senkronizasyonunu sağlayan yeni BlackBerry Media Sync uygulaması ile çalışan BlackBerry Pearl Flip ayrıca, kapsamlı depolama için 16GB‘a kadar destekleyen, rahatlıkla erişilebilir bir microSD/SDHC hafıza kartı girişi de içeriyor. Hızlı USB 2.0 desteği masaüstü bilgisayarla akıllı telefon arasındaki hızlı dosya aktarımını sağlarken; BlackBerry Desktop Manager yazılımı, kullanıcıların müzik ve video dosyalarını kolayca yönetmelerine yardımcı olan Roxio Media Manager for BlackBerry uygulamasını içeriyor. Roxio Photosuite 9 LE ise fotoğraf albümü oluşturmak ve fotoğrafları düzenlemek için kolay bir çözüm oluşturuyor.



Eklenme tarihi: 23.09.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler