Bir fiyat ile her yön 1 kontör

Bir fiyat ile her yön 1 kontör

Yeni bir Hazır Kart alan veya hattını Turkcell Hazır Karta taşıyanlar, BirFiyat tarifesinde sadece 100 ve üstü kontör yükleyerek yurtiçi her yöne dakikası 1 kontöre konuşuyor. Kampanyadan yeni bir Turkcell ön ödemeli hat alan veya diğer operatörlerden numarasını Turkcell ön ödemeli hatta taşıyıp 30 gün içinde başvuran müşteriler yararlanabilir.

HTC Touch HDNasıl katılacağım?
Kampanyaya katılmak için önce BirFiyat tarifesine geçmek, sonrasında BIRFIYAT yazarak 8030'a ücretsiz kısa mesaj göndermek gereklidir.

Kampanya detayları:

  • Kampanya, 31 Mayıs 2009 tarihine kadar yeni bir Turkcell ön ödemeli hat alan veya diğer operatörlerden numarasını Turkcell ön ödemeli hatta taşıyan müşteriler için geçerlidir.
  • Yeni bir ön ödemeli hat alıp veya numarasını Turkcell ön ödemeli hatta taşıyıp kampanyaya 30 gün içinde başvuran müşteriler gelecek onay mesajından sonra her 100 ve üzeri yüklemelerinde 30 gün boyunca yurtiçi her yöne dakikası 1 kontöre konuşacaklardır.
  • Kampanyaya katılan müşteriler kampanya teklifinden 3 ay boyunca yararlanacaklardır.
    Her müşteri kampanyaya 1 kere katılabilir. Kampanyadan yararlanan müşteri tarifesini değiştirdiğinde kampanyası iptal olur.
  • BirFiyat tarifesindeki mevcut müşteriler 250 kontör yükleyerek 30 gün boyunca dakikası bir kontöre konuşabilmektedirler.
  • Kampanyaya katılım ücretsizdir.

Her kontör yüklemeden önce tekrar kampanyaya katılmam gerekir mi?
Hayır, ilk seferde katıldıktan sonra kampanyanız 3 ay boyunca tarife değiştirmediğiniz sürece geçerlidir.

Hesabımda kontör var, kampanyaya geçip kontör yüklemeden indirimli konuşabilir miyim?
BirFiyat tarifesiyle ve 100 kontörlü tanışma setiyle yeni açılan hatlar 1 ay boyunca hesaplarındaki kontörlerle dakikası 1 kontöre konuşabilmektedir. 1 aydan sonra her yöne dakikası 1 kontöre konuşabilmek için kampanyaya katılıp 100 ve üzerinde kontör yüklemeleri gerekir.

Hesabımda kontör var, kampanyaya geçip kontör yüklediğimde hesabımdaki kontörlerle de indirimli konuşabilir miyim?
Evet.



Eklenme tarihi: 25.04.2009
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler