Beyaz Nexus 5'in basın görüntüsü yayımlandı

Beyaz Nexus 5'in basın görüntüsü yayımlandı

Dördüncü Nexus telefonundan sonra beşinci nesil için de Google ile masaya oturan LG, çok yakında yeni nesil mobil çözümünü gün yüzüne çıkaracak. Defalarca internette boy gösteren cihazının sızdırılmasına engel olmayan Google ve LG'nin son aygıtı, beyaz ve siyah versiyonlarıyla teknoloji dünyasının beğenisine sunuldu. Evleaks kaynaklı sızıntı, daha önce siyah plastik kasayla gördüğümüz Nexus 5'in ön paneli siyah, arkası beyaz renkteki ikinci modelinin ilk basın görüntüsünü ihtiva ediyor.

5 inç Full HD True IPS LCD ekran, 2.2 GHz hızında dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 800 MSM8974 çipset, 2-3 GB RAM, 16/32 GB dahili hafıza, 8 MP kamera, 2.300 mAh büyüklüğünde olması beklenen güç ünitesi ve Android 4.4 KitKat işletim sistemi versiyonunun eşlik edeceği beşinci nesil Google telefonu, ASUS'un ikinci Nexus 7 tablet bilgisayarıyla aynı dizayn çizgilerini beraberinde getirecek.

1 Kasım'da Android işletim sisteminin KitKat kod adlı sonraki büyük güncellemesi ile birlikte tanıtılması beklenen LG Nexus 5, Play Store üzerinden 349 dolar başlangıç fiyatıyla piyasaya sürülecek. Akıllı telefonun Play Store dışındaki satış kanallarına ulaşması ve Türkiye'ye giriş yapması Ocak 2014'ü bulacak gibi görünüyor.




Eklenme tarihi: 28.10.2013
Kaynak: Evleaks (Twitter)

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler