Ben fatura ödemem diyorsanız

Ben fatura ödemem diyorsanız

Turkcell faturanız için otomatik ödeme talimatı vererek, fatura öderken karşılaşabileceğiniz sıkıntılara son verebilirsiniz. Üstelik otomatik ödeme talimatı verdiğinizde 6 ay boyunca her ay 15 dakika ücretsiz konuşma hakkı kazanacaksınız. Hemen en yakın bankadan faturanıza otomatik ödeme talimatı vererek bedava konuşma hakkı kaznabilirsiniz.

Ayrıntılar neler?

  • Kampanya 22 Ağustos–22 Kasım 2008 tarihleri arasında geçerlidir.
  • Kampanyadan son 3 ay içinde otomatik ödeme talimatıyla fatura ödemesi yapmamış veya otomatik ödeme talimatı bulunmayan faturalı hat kullanan tüm abonelerimiz yararlanabilir.
  • Kazandığınız dakikaları tüm Turkcell abonelerini ararken kullanabileceksiniz. Kazandığınız dakikalarla ilgili bilgilendirme mesajı alacaksınız. Kazandığınız dakikalar bir sonraki aya devretmez.
  • Kampanya bireysel ve kurumsal, faturalı hat kullanıcıları için geçerlidir. Data hatları kampanyadan yararlanamamaktadır.

Mobilize Bilgi
Mobiletişim’de yer alan haberleri RSS okuyucusu ile takip etmek için besleme adresi kısmına http://feeds.feedburner.com/mobiletisim yazmanız yeterli olacaktır. Eğer yeni çıkan modelleri RSS kullanarak takip etmek isterseniz http://feeds.feedburner.com/mobiletisim_telefonlar adresini kullanabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 1.09.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler