Bedava konuşma ve mesaj kampanyası

Bedava konuşma ve mesaj kampanyası

16 Ekim 2010 tarihine kadar her gün devam edecek olan kampanya kapsamında HazırKart aboneleri, geçerli başvuru yaptıkları durumda 20 TL veya 30 TL yükleyerek her yöne konuşma süresi ve kısa mesaj hakkı kazanıyor.

Neler kazanacağım?

  • 20 TL yükleyerek, her yöne 100 dakika
  • 30 TL yükleyerek, her yöne 150 dakika
  • 30 gün boyunca her yöne 300 SMSde hediye

Nasıl katılacağım?
Kampanyaya BEDAVA yazıp 2088’e kısa mesaj göndererek katılabiliyorsunuz. Fakat başarılı bir şekilde kampanyaya katılabilmek için bu mesajı gönderen ilk 300 kişi içerisine girmeniz gerekiyor. Yani her yöne konuşma süresi ve mesaj hakkı kazanmak için yeni günün ilk saatlerinde bu mesajı göndererek kampanyaya başarılı bir şekilde kayıt olmalısınız.

Yükleme şartı
Kampanyaya kaydınız gerçekleştikten sonra hattınıza 30 gün içinde 20 TL ve üzeri yükleme yaparak kampanya avantajınızı başlatabilirsiniz. Kampanyadan 3 ay boyunca yararlanmak için ilk 20 TL ve üzeri yüklemenizi kayıt tarihinizden itibaren 30 gün içinde yapmanız gerekmektedir. Kampanya katılımınızdan sonra, 3 ay boyunca kampanya avantajından yararlanmaya devam edebilirsiniz. Bunun için, 30 günlük indirimli konuşma sürelerinin bitiminde hattınıza tekrar en az 20 TL yüklemeniz gerekmektedir.

Kampanya detayları:
  • Kampanyaya HazırKart abonesi tüm tarifedekiler katılabilir.
  • Katılım mesajı ücretsizdir.
  • Başarılı bir şekilde kayıt olduktan sonra bilgilendirme mesajı gelecektir.
  • 30 gün sonra kullanılmayan hediye dakika ve SMSler silinir.
  • *123*70# tuşlayarak kalan bedava konuşma sürenizi, *123*71# tuşlayarak kalan bedava SMS adedinizi ve hangi tarihe kadar yararlanabileceğinizi öğrenebilirsiniz.

Kimler katılamaz?
Daha önce Yükle Kazan 100, Yükle Kazan 150, Ocak Yükle Kazan 100 ve Ocak Yükle Kazan 150, Gel Kazan, Bütünyer ve Bütünyer 2 kampanyalarına kayıtlı olan aboneler kampanyaya katılamaz.



Eklenme tarihi: 21.05.2010
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler