Beats Studio Buds Yeni Renk Seçenekleri Geldi

Beats Studio Buds Yeni Renk Seçenekleri Geldi

Apple imzası taşıyan Beats Studio Buds kablosuz kulaklık3 yeni renk ile kullanıcılarla buluşmaya hazırlanıyor. Hali hazırda siyah, beyaz ve kırmızı renkleri bulunan Beats Studio Buds ailesi yeni renkleriyle birlikte genişliyor. Okyanuz mavisi, dolunay grisi, gün batımı gibi renk seçenekleriyle kullanıcıların kalbini çalmaya hazırlanan Beats Studio Buds, güncellenen fiyatıyla 2.649 TL’den Türkiye’de şu an satışta.

Satışa sunulan yeni renkler henüz Türkiye’de mevcut olmasa da, yakın zamanda kullanıcılarla buluşması bekleniyor. Şu an için dileyen kullanıcılar diğer renk seçeneklerini satın alabilecekler.
Kullanıcılara kulak içi kulaklık deneyimi sunan Beats Studio Buds küçük tasarımı ile de yüz güldürüyor. Beats Studio Buds’ın teknik özelliklerine baktığımızda da, aktif gürültü engelleme özelliği olduğu göze çarpıyor. Üst kalite bir ses deneyimi sunmasının yanı sıra stereo ayırma özelliği de bulunuyor.

Beats Studio Buds kulaklık kullanıcılara 8 saate kadar dinleme süresi imkanı da sağlıyor. ANC veya şeffaf modu açıkken ise 5 saate kadar dinleme süresi mevcut. Kulaklığınızı şarj kutusu ile birlikte kullanmak isterseniz bu süre 15 saate kadar çıkmaktadır.

USB-C portu ile şarj edebileceğiniz Beats Studio Buds 5 dakika Fast Fuel şarj ile 1 saate kadar müzik dinleme imkanı sunuyor. Hem iOShem Android cihazlar ile kullanılabilecek Beats Studio Buds, IPX4seritifikasına da sahip. Tabi bununla da kalmıyor. Birçok iPhone kullanıcısının çok severek kullandığı “Hey Siri” özelliği de Beats Studio Buds kulaklıkta bulunuyor.



Eklenme tarihi: 15.04.2022

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler