Battlestone Android oyunu

Battlestone Android oyunu

Mobil cihazlarımızla birlikte oyun uygulamalarının da çeşitliği gün geçtikçe artıyor. Tabi bu artış beraberinde her gün yeni yeni oyunlar üretiliyor. Bugün sizleri Android işletim sistemli telefonlar için çıkan bir uygulama ile tanıştıracağız. FarmVille, YoVille, Texas Hold’Em gibi bir çok bilinen oyuna imza atmış oyun şirketi olan Zynga’nın son zamanlarda yeni bir oyunu daha popülerlik gösteriyor. İşte o popüler oyunun adı Battlestone.


Battlestone bir çeşit savaş oyunudur. Oyun kendi ekibinizi kurarak savaşta büyümenizi sağlıyor. Artı yönleri şöyle ki daha oyuna başlamadan üç boyutlu bir dünyayı keşfediyorsunuz. Aynı zamanda oyunda savaşırken mücadelenizi dokunmatik kontrollerlerle kolaylıkla yapabiliyorsunuz. Oyunu oynayabilmek için 600 MB depolama yeri ve İnternet bağlantısı gerekiyor. Oyunun şöyle de bir güzelliği var ki herhangi bir sıkıntınız olduğunda direk müşteri desteği alabiliyorsunuz. Müşteri desteği için oyun ekranında sağ üst köşeden ayarlar-yardım sekmesinden sorunu göndermeniz yeterli. Devamında Zynga Müşteri Destek hattı 48 saat içinde sizinle irtibata geçiyor.

Uygulamanın kullanım hakları hizmeti Zynga şirketine ait. Kişisel verilerin toplanması ve kullanımı Zynga Gizlilik Politikası çerçevesindedir. Zynga hizmet şartlarına bu linkten ulaşabilirsiniz. http://m.zynga.com/legal/terms-of-service Biz oyunu inceledik beğendik, sizin de denemenizde fayda var.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 11.06.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler