Bankalar küçüldü cebe giriyor

Bankalar küçüldü cebe giriyor

Garanti Bankası'nın "Cep Şubesi" hizmeti ile bugüne kadar internet üzerinden gerçekleştirilebilen bankacılık işlemlerinin çoğu, WAP veya internet erişimi bulunan tüm cep telefonlarından da yapılabilecek. 200’ü aşkın hizmetin gerçekleştirilebildiği Cep Şubesinde tüm işlemler ücretsiz olarak yapılabiliyor.Nokia E51

1 milyon dolar harcandı
Cep Şubesi için yaklaşık 1 milyon dolar harcayan Garanti Bankası, önümüzdeki 5 sene içerisinde 2 milyon kişinin bu teknolojiyi kullanacağını bekliyor. Wap.garanti.com adresinden ulaşılabilen site de yapacağınız işlemler için sadece bağlantı ücretini ödüyorsunuz. 3G teknolojisinin de ülkemize gelmesiyle birlikte interaktif hizmetlerin daha da artacağı bildiriliyor. Cep Şube hizmetini şimdilik Garanti Bankası ve İş Bankası verebiliyor.

Mobilize Bilgi
Cep telefonu almadan önce, sitemizdeki telefonlara yapılan yorumları mutlaka okuyunuz. Bu sayede, beğendiğiniz telefonu kullanan kişilerin deneyimlerini paylaşmış olur ve telefonun üzerinde inceleme imkanı bulamadığınız özellikleri de yine kullananlar tarafından öğrenmiş olursunuz. İsterseniz siz de kullandığınız telefon hakkında yorum yapabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 30.09.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler