AVS Technologies 4G’ye hazır

AVS Technologies 4G’ye hazır

Kapalı alan sinyal dağıtım uygulamalarında tek Türk firması olan, 2003 yılından bu yana cihaz, montaj ve taaahüt alanlarında telekom sektörüne hizmet sunan AVS Technologies, GSMA Mobile World Congress’de bu yıl toplam 8 ürün gamı altında 25’i aşkın ürün sergiledi.

HTC MAX 4GDubai Burj Al Arab Oteli kapsama alanında
Alışveriş merkezi, metro, kapalı otopark, gökdelen, otel ve havaalanı gibi kapalı alanlarda yaşanan sinyal yetersizliği sorununu, AVS Technologies’in aktif sistem çözümleri ortadan kaldırıyor. Telekom operatörlerinin baz istasyonu kurmalarına gerek bırakmadan kapsama alanını genişleten bu çözümler, herhangi bir inşaat çalışmasına gerek duyulmadan yapıya kısa sürede dahil edilebiliyor.

Nerelerde kullanılıyor?
Dubai’nin en gözde mekânlarından Burj Al Arab Oteli, Dubai Havalanı, Emirates Place, Ibn Batuta Shopping Mall, Abu Dhabi Havaalanı, Medinat Jumeriah gibi mekânların yanı sıra Türkiye’de İstanbul Metrosu, Fenerbahçe Stadı, Kuyumcukent, İstanbul Dünya Ticaret Merkezi gibi birçok önemli noktasında mobil iletişim AVS’nin aktif sistem çözümleri sayesinde mümkün.

AVS, 4G’ye hazır
AVS Technologies, sunduğu 3. Nesil (3G) uygulamalarının ardından, geleceğin teknolojisi 4. Nesil (4G) için alt yapı çalışmalarını da tamamladı. İlk kez Barcelona’da GSMA Mobile World Congress’de sergilediği MWD ürünü ile operatörler 3500 MHz’e ulaşabilecek. MWD’ye bugün yatırım yapan operatörler, 4G’yi hazır altayapı ile karşılayacaklar.

Teknoloji ihracatı
AVS Technologies’in teknoloji ihraç ettiği ülkeler arasında; Birleşik Arap Emirlikleri, Ukrayna, Azerbeycan, Moldovya, Kazakistan, Özbekistan, Suriye, İran, Kuzey Kıbrıs, Fas, Mısır, Suudi Arabistan, Arnavutluk, Suriname, Costa Rica ve Katar yer alıyor.



Eklenme tarihi: 24.02.2009
Kaynak: Mobiletişim | Cep telefonu seçme asistanı

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler